Thailand: de nummer 1 wellnessbestemming ter wereld
We horen in de wandelgangen dat het eiland Phuket straks als eerste de grenzen opent. U bent natuurlijk de eerste die het van ons hoort, zodra dit zeker is. Tot die tijd dromen we over kilometers wit zandstrand, de fantastische Thaise keuken en de mooie natuur van dit heerlijke vakantieland.

Maar waarom is Thailand ook de beste wellnessbestemming ter wereld?
Wellness is een way of life voor de Thai voortkomend uit het Boeddhisme en de eeuwenoude Traditional Thai Medicine. In de wellnessresorts pakken, zeer intensief getrainde, professionals hedendaagse westerse problemen, zoals stress, burnouts en overgewicht, effectief aan met eeuwenoude kennis en technieken.
We gaan er in deze nieuwsbrief wat dieper op in.  
Verborgen Thaise parels - wellness weg van de massa
Bel ons op 020-573 0350, en u bent sneller in Thailand dan u denkt! 
Boek via ons en u krijgt de beste deal. Puurenkuur regelt bij de Thaise wellnessresorts de scherpste prijzen voor programma's met mooie
extra's die directe boekers niet krijgen.
Boeddhisme - vrijheid door mindfulness en meditatie

Maar liefst 90% van Thai is Theravada boeddhist. In het boeddhisme leiden mindfulness en meditatie tot vrijheid en komt echt gelukkig zijn van binnenuit. Het boeddhistische concept Metta beïnvloed de Thaise cultuur sterk. Vrij vertaald staat Metta voor de onvoorwaardelijke liefde en de beste intenties en wensen voor alle wezens in het universum. Dit merk je in de wellnessresorts aan de lieve, aandachtige verzorging en de respectvolle instelling van de Thai.  

Holistische geneeskunde Traditional Thai Medicine
Thai traditional medicine is gebaseerd op ayurvedische, yogische en westerse invloeden en richt zich op de innerlijke strijd tussen chaos en harmonie. TTM benadert wellbeing holistisch en omvat eetadviezen, lichaamsbeweging, kruidenbehandelingen, massage, yoga en een spirituele kijk op het leven. 
Wellnessprofessionals - intensieve training

Je mag je niet zomaar een Thaise wellnessexpert noemen. TTM-artsen volgen voor hun diploma een programma van vier jaar. Een officiële, traditionele Thaise massagetherapeut traint 800 uur om de opleiding te voltooien. Een Thaise massage is dan ook niet alleen een verbetering van het lichamelijk welzijn. Het is ook een spirituele oefening voor mindfulness, vriendelijkheid en compassie.

Therapeutische en voedende Thai Haute Cuisine
Een onderdeel van TTM is een persoonlijk voedingsadvies, speciale kruidenmixen en therapeutische thee. De Thaise keuken is gezond en tegelijkertijd ontzettend lekker. In de betere restaurants en de luxe wellnessresorts houden vernieuwende chefs de tradities en oude kooktechnieken in ere en complementeren deze met moderne uitgesproken en heldere smaken in grensverleggende gerechten op hoog niveau. 
De helende natuur
Zwem of duik in een turquoise zee met bont gekleurde riffen vol tropische vissen. Loop door het oerwoud op zoek naar prachtige, vreemde vogels en inheemse, wilde dieren. Trek door een van de 100 nationale parken en zwem bij een klaterende waterval. Of adem simpelweg uw longen vol schone zeelucht.
Nieuw! Mini virtual retreat Kamalaya Wellness Sanctuary
Doe op zaterdag 10 oktober mee met het virtuele retreat van onze topbestemming in Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary.

Programma

8.30 uur  - Pranayama (60 minutes).
9.45 uur - Workshop  Stress-Management & Emotional Well-being (60 minutes) met de topcoaches van Kamalaya.
11.00 uur - Meditatie (45 minutes).

Voeg eventueel een één-op-één Pranayama, yoga of voedingsadvies toe.
 
Aanmelden
Liever naar een andere bestemming? Klik hier
Copyright © 2018 Puur&Kuur Wellness Reizen Wereldwijd, All rights reserved.
U ontvangt de Puurenkuur nieuwsbrief met het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale acties omdat u heeft aangegeven deze graag te willen ontvangen.

Onze gegevens:
Puurenkuur
Lekstraat 44
1079 ER Amsterdam
Noord-Holland 
Netherlands

unsubscribe from this list    update subscription preferences