Reizen met oog voor de wereld

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Thais natuurparadijs

Tijdens ons verblijf in River Kwai is het mogelijk om Erawan nationaal park te bezoeken. Het natuurparadijs met de idyllische smaragdgroene poeltjes en watervallen is een heerlijke plek voor een verfrissende duik in Thailand.

 

The good old time(r)s

Je ziet ze overal in het straatbeeld van Havana, kleurrijke Amerikaanse oldtimers uit lang vervlogen tijden. Wil je een bijzondere ervaring? Maak dan een stadstour in zo'n classic car en waan je een echte Cubaan.

 

Blauwe stad

In Chefchaouen heb je het gevoel dat je in een sprookje bent beland. De gevels zijn namelijk blauw geschilderd. Tijdens de 21-daagse reis door Marokko heb je uitgebreid de tijd om het doolhof aan smalle blauwe steegjes te verkennen.

 

Duizenden flamingo's

Lake Nakuru in Kenia is vooral bekend vanwege de vele flamingo's. Het zijn er soms zoveel dat het meer roze kleurt. Een adembenemend gezicht!

 

Groeiende gletsjer

Wist je dat de Perito Moreno als een van de weinige gletsjers ter wereld groter wordt? De indrukwekkende 60 meter hoge, 5 kilometer brede en 30 kilometer lange ijsmassa groeit elke dag ongeveer een meter. Een must see tijdens een rondreis door Argentinië.

Argentinië en Chili, 23 dagen
Argentinië Chili en Iguaçu, 26 dagen

 

Wereldwonderen wereldwijd

Er zijn veel prachtige bouwwerken op aarde, maar zeven hiervan zijn zo imposant dat ze zijn uitgeroepen tot nieuwe wereldwonderen. Op reis met Djoser zie je er zes.

Petra, Jordanië
Chichén Itzá, Mexico
Taj Mahal, India
Machu Picchu, Peru
Chinese Muur, China
Cristo Retendor, Brazilië

 

Het symbool van Ronda

Bijna iedereen kent hem, de historische brug in Ronda. Vanaf deze Puente Nuevo heb je een schitterend uitzicht op de El Tajo kloof. Beneden is het uitzicht op de maar liefst 98 meter hoge brug al even spectaculair. Een niet te missen hoogtepunt in Spanje.

 

Geweldige ontdekkingsreis in Griekenland

"We hebben enorm genoten van Griekenland. Werkelijk alles wat een ontdekkingsreis mooi kan maken heeft Djoser voor elkaar gekregen door een goede selectie van de bezienswaardigheden, afgewisseld met geweldige wandelingen in de natuur." Schrijft reiziger Ina over Griekenland. Bekijk hier onze reizen.

 

Kolkende lava

De Fuego is een van de meest actieve vulkanen van Midden-Amerika en barst vrijwel dagelijks uit. Op reis door Guatemala en Belize is het mogelijk om een (optionele) excursie te maken naar een uitzichtpunt, van waar je de erupties kunt zien. Een onvergetelijke ervaring.

 

Wandel langs de prachtige Kolsai-meren

Op dag 19 van de rondreis langs de Zijderoute bezoeken we Kolsai nationaal park, een prachtig natuurgebied om te wandelen. Het entreegeld is bij de reissom inbegrepen.

 

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Infodagen en presentaties

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl