Als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kun je hier klikken om de webversie te bekijken

Wil je je afmelden voor deze mailing? Een link staat onderaan deze mail.

Dans Magazine Nieuwsbrief - 17 december 2020  Ga naar de Facebookpagina  Ga naar de Instagram feed

Begin 2021 goed met Dans Magazine!


Wil jij nooit meer iets missen op het gebied van dans? Abonneer je dan op Dans Magazine: hét tijdschrift voor dansliefhebbers. Verwacht bijzondere reportages, mooie interviews, handige tips en het laatste nieuws. 

Neem vóór donderdag 28 januari 16:00 u. een abonnement, dan valt het eerste nummer van 2021 op 12 februari bij jou op de mat. Met onder andere:

- Alles over het Cinedans filmfestival. 
- Een reeks theatrale familieportretten door beeldend kunstenaar Michiel Voet.
- Interview met Suzy Blok: Het nieuwe hoofd van ICK Artist Space.
- In de rubriek Danskracht: Gary Feingold. De bezielende leider van de Henny Jurriens Studio in Amsterdam, waar al 25 jaar lang dansers uit Nederland en van ver over de grenzen hun talent komen ontwikkelen.

Je hebt al een abonnement vanaf 16,99 euro!

Neem een abonnement.
 


Zien: Prachtige dansfilms van Cinedans tijdens de feestdagen

Hoewel je dit jaar niet naar een winters kerstballet kunt gaan, zijn er wél een aantal mooie alternatieven. Cinedans presenteert namelijk op 26, 27 en 28 december een speciaal Cinedans WEB winter special, helemaal gratis. 

Het laatste dansnieuws? Ga dan naar onze website


Ingezonden mededeling


CaDance Festival in Den Haag

Ontdek aanstormend talent op het gebied van dans, circus en theater en laat je verrassen door nieuwe voorstellingen van gekende makers. De 20e editie van CaDance wordt een feest, in het theater én online. Kom voor een cultureel dagje naar Den Haag of tune in vanaf je eigen bank! 

Foto: Menno van der Meulen



Dansmakers wordt opgenomen in ICK Artist Space

Groot nieuws in de danswereld. Na 27 jaar als zelfstandig productiehuis sluit Dansmakers zich aan bij het gezelschap ICK Dans Amsterdam. Nieuwe makers kunnen dus nu naar een nieuw productiehuis voor dans, onder de noemer ICK Artist Space. Wat gaat dat betekenen voor beiden?



Thalia heeft een eigen balletwinkel: ''Het maken van de outfits was een cadeautje''

Thalia heeft haar eigen danswinkel en verkoopt balletpakjes, schoenen, danspanty’s en nog veel meer. In dit interview vertelt ze ons over hoe ze ooit begonnen en over bijzondere momenten in haar carrière.



Nieuw op Netflix: 'Tiny Pretty Things'

Gelukkig hoef je je thuis niet te vervelen, want Netflix heeft een nieuwe dansserie uitgebracht waarin je urenlang kan genieten van dans. ‘Tiny Pretty Things’ is een Netflix Original over topstudente Neveah die nieuw is op een elite balletacademie. Eenmaal aangekomen staan haar een heel wat uitdagingen te wachten.



Het Nationale Ballet benoemt drie choreografen tot Young Creative Associates 

Hoewel er nu minder beweging in de danswereld zit dan normaal, belooft de toekomst toch veel nieuwe ontwikkelingen! Het Nationale Ballet heeft namelijk drie choreografen benoemd tot ‘Young Creative Associates’. Wie zijn deze jonge en talentvolle choreografen en wat gaan zij doen?



Kerstballet: 5x de mooiste scènes

Een kerstballet is prachtig om naar te kijken tijdens de feestdagen. Helaas is het door de coronacrisis toch wat lastiger om naar het theater te gaan. Maar niet getreurd! Wij brengen het theater naar je toe. Hier zijn 5 mooie scènes uit de kerstballetten De Notenkraker en Cinderella. 


Word ambassadeur van Dans Magazine

Heb jij een dansschool óf geef je dansles en wil je graag ambassadeur worden van Dans Magazine? Dat kan! Hier vind je meer informatie over het ambassadeurschap.


 

Op Dansmagazine.nl vind je onder andere:

Choreografen en dansers Dansgezelschappen Voorstellingen
Dansopleidingen Dansscholen Abonnement nemen

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief

Virtùmedia, 2020. Alle rechten voorbehouden.