Elke dag is magisch als Mickey Mouse in de buurt is. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

Babypark

The magical everyday tijdens de feestdagen

Elke dag is magisch als Mickey Mouse in de buurt is. Beleef die magische tijd als kind opnieuw door de ogen van je kindje die de beroemde Mickey Mouse voor het eerst ontdekt. Met de Stokke® x Disney Collectie krijgt je kleintje een extra dosis magie, of het nu gaat om zitten, slapen of badderen.


Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van Disney heeft Stokke® namelijk een premium assortiment producten en accessoires met de beroemde Disney Mickey Mouse in de hoofdrol. De collectie bestaat onder andere uit de Tripp Trapp® Classic Kussenset, de Flexi Bath®, het Sleepi™ hoeslaken, de Crew Backpack en CloudSleeper™ in twee nieuwe originele dessins: Mickey Signature en Mickey Celebration! 

SHOP HIER
www.babypark.nl
www.babypark.nl
www.babypark.nl

Mickey Signature is een verfijnd, maar vrolijk monochroom dessin geïnspireerd door Disney. De elegante, handgetekende Mickey Mouse-hoofden kijken in alle richtingen op zoek naar het volgende avontuur. Dit magische dessin heeft een warm beige achtergrond voor een tijdloze, veelzijdige look.

www.babypark.nl

Mickey Celebration is een moderne interpretatie van de originele Mickey Mouse met zijn iconische rode korte broek, gele schoenen en witte handschoenen. Mickey Mouse staat afgebeeld in verschillende poses in combinatie met een vrolijk kleurenpalet. Mickey Celebration is een speels en levendig dessin dat versterkt wordt door de confetti-elementen in verschillende kleuren.


De producten en accessoires zijn ideale cadeaus tijdens de feestdagen voor dat extra beetje magie. De Stokke® x Disney Collectie nodigt daarom het hele gezin uit om in deze feestelijke decembermaand onvergetelijke herinneringen te creëren en gezellig thuis of onderweg samen te zijn! 

www.babypark.nl

Stokke® Tripp Trapp®

Zwart Kinderstoel
259,-

SHOP HIER
www.babypark.nl

Stokke® x Disney Tripp Trapp® Mickey Kussen
55,-

SHOP HIER
www.babypark.nl

Stokke® x Disney JetKids Crew Backpack
79,-

SHOP HIER