Theater voor een Tientje!

1 year ago


Text only:

The Full Monty, Lennart Nijgh, De Gelaarsde Kat en XIX


Theater voor €10 tijdens het Theaterweekend


Beste heer,

Eindelijk het is zo ver: bij Koffietijd wordt straks het Theaterweekend 2018 afgetrapt! Dit is tegelijkertijd het moment dat wij bekend mogen maken welke shows er in dit feestelijke weekend bij ons in het theater staan.
Kaarten voor de voorstellingen dit weekend kosten slechts € 10* dus dit is hét moment om uw liefde voor theater te delen met uw (groot)ouders, (klein)kinderen, vrienden, buren of familie! Bij welke voorstelling mogen wij u welkom heten? 
Save the date
Op 27 januari 2018 is het Open Huis in Het Park: een middag vol ontmoetingen en ontdekkingen in het theater. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de meest actuele informatie.
Let's meet in het theater!
Met vriendelijke groet,
Marjolein Mol
*Let op: het is niet mogelijk om kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten. Kaartprijs is exclusief reserveringskosten en consumptie.


...

Shows voor € 10 in het Theaterweekend 2018


The Full Monty - Joey Ferre, Brigitte Heitzer e.a.
Wat doe je als je geen baan meer hebt. Je vrouw heeft je verlaten. Als je je kind wilt blijven zien, moet je een groot bedrag aan alimentatie betalen? Dan begin je een stripact en ga je voor 'The Full Monty'! Van € 35 nu € 10*!

 

Lees verder

zaterdag 27 januari om 20:15


De mooiste liedjes van Lennaert Nijgh - Een tipje van de sluier
'Het Land van Maas en Waal', 'Avond', 'Malle Babbe' of 'Welterusten mijnheer de President'. Het zijn allemaal nummers die in ons collectieve geheugen staan gegrift en zijn geschreven door een van de beste tekstschrijvers die Nederland ooit gekend heeft: Lennaert Nijgh. Vanavond brengen o.a. Sjors van der Panne en Izaline Calister een ode aan zijn mooiste liedjes. Van € 27,50 nu € 10*!

 

Lees verder

vrijdag 26 januari om 20:15


De Gelaarsde Kat (5+) - Het Efteling Theater
Genieten voor de kleinsten: de succesvolle sprookjesmusical De Gelaarsde Kat is hét familie-uitje van het Theaterweekend! Geniet van dansende en zingende katten in dit betoverende sprookje van het Efteling Theater! Vooraf is het feest in de foyer tijdens de Kidsmiddag. Van € 20 nu € 10*!

 

Lees verder

zondag 28 januari om 13:30


André Manuel & Geert Hautekiet - XIX
Twee gitaren, wat toetsen en een koppel stevig gesamplede beats: meer hebben cabaretier André Manuel en zanger/muzikant/tekenaar Geert Hautekiet niet nodig om een lied te schrijven dat de hete adem van een brandende actualiteit uitdaagt én kietelt! Van € 20,50 nu € 10*!

 

Lees verder

vrijdag 26 januari om 20:30


Bekijk het gehele programma hier


Adres
Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn
Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn
Servicebalie
Geopend van ma t/m vr van 12.00 - ​17.00 uur,
bij voorstellingen tot 20.30 uur.
Meer over onze openingstijden
Telefoon
0229-291000
Instellingen
Afmelden voor de nieuwsbrief
© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn


hetpark.nl

Categories: Entertainment Concerts Catering Art | Culture Pop Festival Restaurant Theater Tickets Going out
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019