Theaternieuwsbrief april 2020 ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

Het is stil in De Meerpaal. Sinds 16 maart is De Meerpaal gesloten. Alle voorstellingen tot en met 28 april zijn geannuleerd en het is de vraag wanneer en in welke vorm we onze deuren weer kunnen openen. We missen de bedrijvigheid, de energie die we krijgen van een voorstelling en van onze trouwe bezoekers, de emotie die een voorstelling teweeg brengt, het volle restaurant, de mooie gesprekken en de gezelligheid na afloop aan de bar. En zoveel meer.

De afgelopen weken zijn we enorm druk geweest om alle bezoekers van de afgelaste voorstellingen op de hoogte te houden en op zoek te gaan naar alternatieve data. We verplaatsen deze mooie producties natuurlijk liever dan dat we ze annuleren. Je kunt je voorstellen dat dit een enorme klus is. Landelijk moeten duizenden voorstellingen verplaatst worden en dat in een periode waarin niemand weet wanneer we terugkeren naar het 'normale' leven. Het kabinet heeft al wel aangegeven dat dit gefaseerd gaat gebeuren. Dit is ook de reden dat we op dit moment nog geen vervangende data kunnen communiceren.

Tot die tijd vragen wij al onze bezoekers geduld te hebben. In ieder geval tot en met 28 april. Wij houden je graag via nieuwsbrieven, onze website en social media kanalen op de hoogte van praktisch en inspirerend nieuws.

In deze nieuwsbrief:

- Theater aan huis
- Bewaar je ticket, geniet later
- Start nieuwe theaterseizoen
- Samen sterk

Wij hopen je snel weer te kunnen berichten met positief theaternieuws voor de voorstellingen van dit seizoen èn voor aankomend seizoen. Het Meerpaal team wenst iedereen fijne Paasdagen met familie en dierbaren thuis of via online platforms. Zorg goed voor elkaar.

We'll meet again!

Hans Maris

Theater aan huis

Nu De Meerpaal en alle theaters in Nederland dicht zijn, vinden onze artiesten hun weg naar bezoekers, fans en volgers via social media en op TV.  De mooiste creatieve filmpjes, ideeën, optredens, initiatieven komen voorbij. Zij zijn een bron van inspiratie voor iedereen.

We delen dit graag met je via onze eigen social media kanalen. Zo komt theater letterlijk jouw huiskamer binnen en blijft De Meerpaal dichtbij.

Volg, abonneer, like, deel, tag deze Meerpaal social media:

* Facebook: facebook.com/DeMeerpaalDronten

* Instagram: demeerpaaldronten

* Youtube: www.youtube.com/meerpaal

* Youtube: Meerpaal aan huis - Quarantaine tips playlist

* Twitter: @DeMeerpaal

* Meerpaal Dichtbij

We horen graag jouw leukste online theaterbelevingen. Tag ons inclusief @demeerpaal en #demeerpaaldichtbij.

Bewaar je ticket, geniet later

Voor de voorstellingen die geannuleerd zijn tot en met 28 april, zijn wij op dit moment in overleg om te kijken naar mogelijke alternatieve data later in het seizoen of eventueel in het nieuwe theaterseizoen. We doen ons uiterste best iedereen zo spoedig mogelijk hierover te informeren. We doen dit bij voorkeur pas op het moment wanneer we zeker weten dat De Meerpaal weer open mag en we weten of en hoe we voorstellingen door kunnen laten gaan met inachtneming van de social distancing richtlijnen.

Mocht verplaatsen onverhoopt niet lukken, worden bezoekers gecompenseerd bijvoorbeeld door middel van een vervangende voorstelling, tegoedbon of restitutie.

Wij vragen je voor nu: Bewaar je ticket, geniet later. Hiermee help je de culturele sector de grote economische klap op te vangen en kun je weer genieten van de mooiste voorstellingen zodra we onze deuren weer mogen openen.

Meerpaalpas
Binnenkort starten we met de verkoop van onze Meerpaalpas voor het nieuwe theaterseizoen 2020/2021. Met de Meerpaalpas profiteer je als bezoeker van vele voordelen, maar geef je ook De Meerpaal het vertrouwen om er samen weer een mooi seizoen van te maken.

Start nieuwe theaterseizoen

We staan te popelen om de nieuwe theaterprogrammering voor seizoen 2020/2021 aan je bekend te maken. Normaliter zouden we dat doen tijdens onze jaarlijkse Première avond voor Meerpaalpashouders. Vanwege de actuele situatie kan dit event, gepland op vrijdag 15 mei, niet doorgaan. We werken momenteel aan een andere creatieve invulling hiervoor; liefst nog voor de zomer natuurlijk!

De programmering voor het nieuwe seizoen is voor 99% in kannen en kruiken en belooft heel veel moois. Zodra we vanuit de artiesten en producenten definitief groen licht krijgen en er meer duidelijkheid is wanneer we onze deuren mogen openen, ben je de eerste die we hierover informeren. Ook hierin vragen we om geduld.

Samen sterk

Heb je in deze bijzondere tijd behoefte aan een praatje of hulp? De collega's van Meerpaal Welzijn staan voor je klaar. Ze zijn bereikbaar op het nummer van De Meerpaal: tel. 0321-388777. We brengen je in contact met een van onze medewerkers.

Lees hier verder.

De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©