Theaterupdate en win een cadeaubon! ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste liefhebber van theater De Meerpaal,

Aan het begin van de nieuwe maand delen we graag enkele nieuwtjes met je.

In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over:
- Updates uit het theater.
- Het initiatief 'De Belofte'.
- Het 'De Meerpaal-bioscooponderzoek'.

Veel leesplezier en warme wintergroeten,
Team De Meerpaal

Update theaterprogrammering

Hoewel er in De Meerpaal even geen voorstellingen spelen, zitten we zéker niet stil! We werken achter de schermen hard om schitterende voorstellingen op onze podia te tonen. Zodra het weer mag, komen we dan ook met veel moois voor de dag.

Momenteel werken we aan een mooie theaterprogrammering voor de rest van het huidige theaterseizoen 2020/21. Zeer binnenkort hopen ook nieuwe data voor te verplaatsen voorstellingen bekend te maken. Én... er gaan enkele nieuwe voorstellingen in de voorverkoop!

Daarnaast staat de theaterprogrammering voor het nieuwe theaterseizoen 2021/22 in grote lijnen klaar. Wat er wanneer speelt; dat houden we nog even geheim. Wél kunnen we je vertellen dat er begin maart een grootse theaterproductie - die je NIET mag missen - in de verkoop gaat. Je bent de eerste met wie we de details delen. Dus: houd je mail goed in de gaten!

We dromen de zalen vol

Samen met 400 instellingen uit de (podium)kunstensector spreiden we een positieve en hoopvolle boodschap over Nederland.

Onder andere musicalactrice Simone Kleinsma, cabaretier Peter Pannekoek, dirigent Jaap van Zweden en choreograaf Hans van Manen zijn de gezichten van dit mooie initiatief.

De sector staat samen sterk om in de zaal – die nu nog leeg is – de magie weer op het podium te brengen. Want; de zalen zijn leeg, maar wel belofte-vol.

Bekijk hierboven het videokunstwerk 'DE BELOFTE'. Of bezoek droom-mee.nl voor een cadeau aan iedereen die van theater houdt! Voor jou, van ons.

Heb je even?

Naast dat de theaterspots gedoofd zijn, draaien er ook geen films op het witte doek van de bioscoop in De Meerpaal. Maar... we we denken vooruit en werken aan de toekomst.

Help jij ons mee? Onze marketingtopper Robin verricht onderzoek naar het aantrekkelijker maken van onze bioscoop.

Doe mee aan zijn afstudeeropdracht door het invullen van een korte vragenlijst. Het kost je slechts 7 minuten van je tijd en we stellen je mening zeer op prijs!

Jouw input is ons veel waard. Daarom verloten we onder alle deelnemers  2x een 'De Meerpaal cadeaubon' t.w.v. 15 euro en 1x een 'VVV cadeaukaart' t.w.v. 25 euro!

Doe mee →
Warm aanbevolen
zo 11 apr Familie
  Jochem Nooyen
 
  14:30 uur | Grote Zaal | v.a. € 17,50
za 24 apr Special
  Jihad van Liefde
 
  19:30 uur | Kleine Zaal | v.a. € 18,00
wo 16 jun Familie
  Dikkie Dik & ik (2+)
 
  15:00 uur | Grote Zaal | v.a. € 14,00
do 2 sep Muziek
  Waylon
 
  20:00 uur | Grote Zaal | v.a. € 39,50
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©