Nieuwsbrief van 22-10-19 7:00:18
Online bekijken

Noe voorziet metrostations van betonnen portalen met vispatronen

Metroreiziger gaat zonsondergang tegemoet

Het spoorlijntracé tussen Hoek van Holland en Schiedam is vernieuwd, uitgebreid en omgebouwd tot een metrolijn. Met de aanpassingen onderging de lijn tegelijkertijd een forse metamorfose. NOE Bekistingstechniek voorzag de bestaande en nieuwe stations van betonnen toegangsportalen met patronen van een school vissen. Vanuit Schiedam naar Hoek van Holland kleuren de portalen langzaam van geel naar oranje. Zo gaat de metroreiziger het avondrood tegemoet...

Soundblox voor de optimale ruimteakoestiek!

Soundblox akoestische betonblokken vormen een uitstekende, innovatieve en betaalbare oplossing voor het vraagstuk van akoestische klimaatbeheersing binnen een ruimte. Door deze oplossing wordt hinderlijke nagalm in de ruimte gereduceerd en overtollig geluid geabsorbeerd, waardoor een goede verstaanbaarheid en een prettige geluidbeleving wordt gerealiseerd, overal waar een robuuste wand en brandveiligheid net zo belangrijk zijn als de akoestiek!

Constructieve koudebrugonderbreking voor renovatiedoeleinden

Schöck Isokorf® type R is een constructieve koudebrugonderbreking voor de renovatie van bestaande bouw met balkons en voor nieuwe balkons aan bestaande bouw. Met het Isokorf® type R systeem is het nu mogelijk om bij renovatie dezelfde thermische kwaliteit te bereiken als bij nieuwbouw. Het systeem vraagt om een minimale bouwkundige aanpassing en is in diverse uitvoeringen leverbaar, waardoor er een grote vrijheid van balkons in vorm en afmetingen bestaat.

Natuursteen geeft gevel het uiterlijk van beton

Steni Nature is een met glasvezel gewapende gevelplaat van polymeercomposiet; met een oppervlak van gemalen natuursteen. Het natuursteengranulaten decor in verschillende groottes en kleuren genereert de gewenste ‘look & feel’ en door gebruik te maken van de custom made L- en U-elementen gaat montage snel en efficiënt zonder zwaar te hoeven tillen.

Handzame betonblokken bieden meer vrijheid in creativiteit

BIA Lijmproducten zijn leverbaar in handzame lijmblokken en gevelstenen. De handzame lijmblokken zijn in twee uitvoeringen leverbaar: Vuilwerk HLE Lijmblokken en Schoonwerk HLE-V Vellingkantblokken. De Lijmproducten zijn geschikt voor zowel schoon- als vuilmetselwerk in binnen-, scheidings- en buitenwanden (dragend als niet dragend), funderingen en kelders. De Lijmproducten zijn leverbaar in twee druksterktes: 15 en 20 N/MM²; afwijkende druksterktes op aanvraag.

Betonnen spiltrap: belangrijk gezichtsbepalend element

Een spiltrap is een bijzondere trapvorm. Deze trap bestaat uit meerdere elementen die samen één trap vormen. Door middel van een gewapende betonnen kern door de ringen van deze elementen worden de spiltreden met elkaar verbonden. De trap kan op heel verschillende manieren worden toegepast...

Creëer eenvoudig en snel een waterdichte dilatatievoeg

Plakasteel RBC is een unieke verloren bekisting waarmee u eenvoudig en snel een waterdichte dilatatievoeg creëert. Het RBC verloren bekistingselement bestaat uit twee delen die op elkaar worden geplaatst. Tussen deze twee onderdelen wordt een binnenliggend voegenband geplaatst om de dilatatievoeg waterdicht af te dichten. Het systeem is eenvoudig uit te breiden met Cret deuvels en een waterkerende kimaansluiting.

bloqz prefab-woningbouw: focus op de toekomst

Het bloqz prefab-woningbouwconcept is gericht op het snel, efficiënt en duurzaam kunnen realiseren van woningen om te kunnen voldoen aan dat deel van de vraag naar 100.000 energieneutrale of bijna energieneutrale nieuwbouwwoningen, dat met traditionele bouwmethoden niet gerealiseerd zou kunnen worden.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.