Gasunie meldt dat het met succes waterstof in de ondergrond heeft ingebracht
Gawalo
Thema: Energie
Online versie

 

Succesvolle start waterstofopslag  
Gasunie meldt dat het de afgelopen weken met succes op een veilige manier waterstof in de ondergrond heeft ingebracht.  
Lees verder >
(advertorial)
alt
Slim verwarmen met ecoTEC plus
De compacte communicatiemodule sensoNET VR921 maakt het mogelijk om de hr-ketel ecoTEC plus te verbinden met het internet. Het aansluiten van het verwarmingssysteem van uw klanten op het internet is zo gedaan en biedt een handige mobiele verwarmingsbesturing via de app.
Rijksbegroting en verduurza-ming van de gebouwde omgeving 
Wat zegt de Rijksbegroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat in grote lijnen over de verduurzaming van de gebouwde omgeving? Enkele onbewerkte alinea’s uit de Rijksbegroting over warmtenetten, aardwarmte, ISDE subsidie en rol van waterstof.
Lees verder >
Elektrische cv-ketel in plaats van gasketel: te mooi om waar te zijn
Een elektrische cv-ketel in plaats van de oude gasgestookte cv-ketel. Kan dat? Het is helaas te mooi om waar te zijn. In negen van de tien gevallen is het een stuk lastiger om los te komen van het aardgas. Remko Joosten (Feenstra): "Dat moet je steeds aan consumenten blijven uitleggen".
Lees verder >
(advertorial)
alt
Quooker lanceert e-learning
Met de nieuwe Quooker Academy e-learning module leer je snel hoe een Quooker te installeren en onderhouden. Nuttig voor onervaren installateurs maar zeker ook voor installateurs die hun Quooker-kennis willen opfrissen. Maak een account aan op academy.quooker.nl en start meteen.
Hybride warmtepompen: trends en ontwikkelingen
Er komen steeds meer hybride warmtepompen op de markt. In dit artikel komen de trends en ontwikkelingen aan bod.
Lees verder >
Groene waterstof en aardgas  kunnen  gelijktijdig  door dezelfde leiding 
Waterstof en aardgas  kunnen  gelijktijdig door dezelfde leiding  worden getransporteerd. Op de plaats van bestemming worden beide stoffen op een slimme manier  gescheiden.  
Lees verder >
'Ventilatie steeds meer een speerpunt'
Orcon/Thercon uit Veenendaal is altijd bezig met het ontwikkelen van energiezuinige ventilatie. Daarbij is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) het uitgangspunt.
In Gawalo's gratis digimagazine "Partner of Choice" leest u hier meer over.
(advertorial)
alt
Duco RoofFan 
Op zoek naar een drukgestuurde dakventilator voor de gestapelde bouw? De Duco RoofFan is een compacte dakventilator die in combinatie met slimme iAV-regelkleppen zorgt voor collectieve afvoer (capaciteit tot 3000 m³/h bij 150 Pa) met slimme vraagsturing.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright