Nieuwsbrief van 8-10-19 6:45:15
Online bekijken

Dit sta-op toilet komt je tegemoet

Elektrisch sta-op toilet beweegt zich naar jou toe

De naam zegt natuurlijk al voldoende. Een elektrisch sta-op toilet vergemakkelijkt het proces om naar en van het toilet te gaan. Wanneer een bezoek aan het toilet wordt belemmerd doordat het proces van zitten en opstaan moeizaam verloopt, is een sta-op toilet of een elektrisch in hoogte verstelbaar toilet een uitkomst.

Sanitaire cabine VV is lieveling van elke schoonmaker

Leerkotte levert Model VV Zwevend die vrij hangt zodat de vloer eronder snel en hygiënisch schoon te houden is. Vingerveilig en bestand tegen een stootje. Bijkomend voordeel: de cabines kunnen gezamenlijk gebruik maken van één lichtpunt en één afzuigpunt. Dat scheelt tijd en kosten bij de bouw!

Kunststof wandbekleding van 100% gerecycled acrylaat

PyraSied introduceert de Wallcrylic® ECO collectie. Leverbaar in twee kleuren, wit en zwart, in 4 mm dikte is de plaat gemaakt van 100% gerecycled pre- en post-consumer acrylaat. De grondstof van de plaat bestaat dus uit afval dat tijdens de productie ontstaat en afval dat na intensief gebruik ingeleverd is voor recycling. Het acrylaat kan meerdere malen gerecycled worden en blijft dezelfde uitstekende materiaaleigenschappen houden.

Jouw klanten verwachten waterdichte garanties, jij toch ook?

Eenmaal ingebouwd verdwijnen waterleidingsbuizen in de wand of de vloer en daarmee uit het zicht. Het is daarom belangrijk om bij de keuze van het leidingsysteem de toekomst voor ogen te houden. RAUTITAN biedt het totaalpakket voor een veilig transport van drinkwater. Het innovatieve installatiesysteem zonder O-ring zorgt voor minimale drukverliezen, optimale hygiëne en een gegarandeerde levensduur van meer dan 50 jaar.

Minimalistische douchtegoot sterk in waterafvoer

Moderne badkamers bevatten comfortzones van hout, keramiek, natuursteen en glas die worden gecombineerd met het sanitair. Minimalisme is daarbij de trend. De ShowerDrain S sleufgoot is een technisch perfecte en visueel elegante oplossing. De nauwelijks zicht bare douchegoot staat in ieder badkamerinterieur en kan snel veel douchewater afvoeren.

PCI Tegellijmsystemen geschikt voor natte ruimtes

Breed assortiment tegellijmsystemen voor uiteenlopende toepassingen, van nieuwbouw tot renovatie, van binnen- tot buitentoepassing en van badkamer en keuken tot zwembad en sauna. Speciaal ontwikkeld voor professionele verwerkers en van hoge kwaliteit. Voor alle mogelijke situaties is een combinatie van egalisatie, voorbehandeling, waterdichting, tegellijm, voegmortel en kit leverbaar.

Bezoek de Themapagina Sanitair

De redactie van NBD-Online heeft informatie over sanitaire voorzieningen verzameld op deze themapagina. Hier vind je de laatste trends in Sanitair, innovaties vanuit de fabrikant, bouwkundige informatie en nog meer interessante blogs en artikelen.
Lees het gratis NBD E-Magazine "Casco: vloeren, wanden, beton"
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.