Nieuwsbrief van 3-10-19 7:00:32
Online bekijken

Direct onder de houten vloer: warmte!

MAGNUM HeatBoard (E) zorgt voor warme houten vloeren

Hout, parket en laminaat zijn duurzame en sfeervolle producten die steeds meer worden toegepast. De vraag naar een verwarmingssysteem voor deze vloeren heeft geleid tot de ontwikkeling van dit nieuw technologisch hoogwaardig product.

Eenvoudig en snel (bij)vullen van je cv-installatie doe je met de Caleffi vulset

Eén of enkele keren per jaar moet je cv-installatie bijgevuld worden, omdat de druk anders te laag wordt. Om dit proces makkelijker en sneller te laten verlopen, kun je een vulset gebruiken. Dit is een permanente aansluiting tussen je verwarmings- en drinkwatersysteem.

ATAG QR, de top van het ATAG assortiment

Het topmodel van ATAG - de Q-Serie – is vernieuwd. De belangrijkste wijziging is het nieuwe besturingsplatform, waarbij het display direct in het oog springt. Dankzij het geïntegreerde voorraadvat is direct veel warm water beschikbaar op meerdere afgiftepunten tegelijk. Dit geeft een heerlijk gevoel van luxe en comfort.

Nieuwe nVent RAYCHEM QuickNet

Deze nieuwe elektrische vloerverwarmingsmat combineert bestaande innovaties met verbeterde producteigenschappen en is ontworpen om de installatietijd te verkorten en het gebruiksgemak voor installateurs, distributeurs en eindgebruikers te optimaliseren. Denk hierbij aan het gebruiksgemak van en het instellen van de nVent RAYCHEM SENZ WIFI. Deze thermostaten hebben een strakke, moderne vormgeving, zijn energiezuinig en voldoen aan de EU-ECO-richtlijn.

Energiezuinige, robuuste combiketel met een zeer lage onderhoudsfrequentie

De BUVA EcoHeat combiketel heeft tot doel de woning comfortabel en efficiënt van ruimteverwarming en warmtapwater te voorzien. De ketels kenmerken zich door hun hoge rendement, wat zich vertaalt in de hoogste EPC-besparing voor een combiketel in de markt.

Basiskennis Installaties: Verwarming, algemeen

Of het nu wel of niet een strenge winter is, verwarmen moeten we allemaal. Maar de manier waarop, daarin zijn veel mogelijkheden. Nieuwbouwwoningen kunnen het in de winter vaak af met lage temperatuur vloerverwarming op bijvoorbeeld warmtepompen en zonnepanelen. Woningen die al wat ouder zijn, zijn vaak nog aangesloten op gas met een CV-ketel. Maar ook daarin kan men overstappen op energiezuinige verwarmingsketels en zelfs kiezen voor een warmtepomp...
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.