Nieuwsbrief van 23-4-19 7:15:00
Online bekijken

Verbeter de wereld, begin met een likje muurverf

35% minder uitstoot van broeikasgas met topkwaliteit muurverf

Verffabrikant Caparol introduceert met IndekoGeo de eerste binnenmuurverf van topkwaliteit met een bindmiddel op basis van 100% herwinbare grondstoffen. Géén aardolie, alléén herwinbare grondstoffen. Door de inzet van herwinbare grondstoffen wordt een vermindering van broeikasgassen bereikt van minimaal 35% ten opzichte van fossiele grondstoffen.

Unieke epoxyvoegmortel voor badkamer en toilet

Hoge kwaliteit, chemicaliënbestendig, slijtvast, lange levensduur, homogene en mooie kleur, eenvoudig te reinigen. Alles wat een badkamer, keuken, toilet of zwembad meerwaarde geeft is terug te vinden in deze voegmortel. De beschikbare kleuren zijn afgestemd op kleurtrends van tegels, in bijvoorbeeld grijs- en bruintinten. En deze kleuren komen overeen met die van de siliconenkitten van PCI.

Van vloer tot wand tegen schade bestand!

Vooral in het onderwijs en de zorg zijn wanden vaak lastig te onderhouden. Ze raken al heel snel vuil en beschadigd door het intensieve gebruik. Daar is eindelijk een oplossing voor. Door Marmoleum Onto the Wall als lambrisering aan te brengen zorgt u voor een robuuste wandbekleding die ook nog eens decoratief is.

Massief hout maakt productiever en gelukkiger

Derako massief houten wand-, plafond- en gevelsystemen worden toegepast in zeer uiteenlopende toepassingen.Deze massief houten systemen zijn uiterst duurzaam met een C2C Silver certificering en bijdrages aan BREEAM en LEED. Maar ze zorgen ook voor een verbetering van het welzijn van de mensen in de ruimte wat veel positieve effecten oplevert.

Razendsnel en stofvrij naadloze wanden opzetten


Walls2Paint is een nieuw en innovatief wandpanelensysteem waarmee u snel, en zonder veel handelingen, binnenmuren verfraait of grote ruimtes opdeelt. Ideaal voor bijvoorbeeld renovatie, nieuwbouw of utiliteitsbouw.
Walls2Paint: Klikken, klaar, schilderen maar!

Wanden en vloeren worden één, dankzij Ultratop Loft cementgebonden pasta

Aanbrengen in twee lagen van slechts 1 mm dik voor het creëren van decoratieve vloeren en/of muren. Dankzij zijn gebruiksgemak, veelzijdigheid en uitstekende slijtvastheid, is dit product bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van vloeren die onderhevig zijn aan intensief voetverkeer.

EKOTEX SCHONE LUCHT glasweefselbehang

EKOTEX SCHONE LUCHT glasweefselbehang is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Het systeem is luchtzuiverend en neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen (VOS), gepigmenteerd en voorgeschilderd in klassieke, mooie dessins. Is verkrijgbaar in de 3 meest gevraagde structuren (glad, fijn en middel).

Themapagina Verven en coatings

Eén van de meest effectieve manieren om materialen te beschermen tegen klimaatinvloeden is het toepassen van een verf, lak, beits of een coating. NBD-Online heeft informatie over verven en coatings verzameld op deze themapagina. Hier vind je de laatste trends in Verven en coatings, innovaties vanuit de fabrikant, bouwkundige informatie en nog meer interessante blogs en artikelen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.