Kennisbanken E-installatie
Online versie
Warmtapwater in een all-electric woning
Hoe regel je de warmtapwatervoorziening in een all-electric of aardgasvrije woning?
Lees verder >
(advertorial)
alt
Upgrade jezelf all-electric
Upgrade je kennis en mis geen ontwikkelingen op de weg naar all-electric. Met de effectieve sessies van Alklima / Mitsubishi Electric ben je vandaag al klaar voor de vragen van morgen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte! 
‘Overgaan op een warmtepomp vraagt bijkomende investeringen’
Je kunt als installateur tegen verscheidene obstakels aanlopen als je een cv-ketel vervangt door een warmtepomp. Soms zit bijna alles mee.
Lees verder >
De elektrificatie van Nederland: wat zijn de knelpunten?
Nederland werkt hard aan het terugdringen van de CO2-uitstoot en schakelt over op duurzame energie. Belangrijke ontwikkelingen zijn de ‘van het aardgas af-strategie’, meer opwek via zon en wind en de opkomst van all- electric gebouwen en smart grids. 
Lees verder >
De elektrificatie van Nederland: praktische oplossingen
Om de verdergaande elektrificatie van Nederland te kunnen realiseren, wordt op meerdere terreinen gezocht naar oplossingen en zijn meerdere ontwikkelingen tegelijkertijd gaande. 
Lees verder >
Overgaan op all-electric vergt soms een lange adem
Je kunt nogal wat obstakels op de weg tegenkomen als je als fabrikant je bedrijf op korte termijn all-electric wilt maken. Installateurs kunnen in samenspraak met de technische dienst van het betreffende bedrijf helpen bij de keuzes. 
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright