Coronavirus: adviezen voor de cv-monteur
Gawalo
Themanieuwsbrief: cv-ketels
Online versie

 

Coronavirus: adviezen voor de cv-monteur
Cv-monteurs komen over de vloer bij veel mensen, waardoor ze mogelijk ook meer risico lopen op besmetting. Wat kun je doen om dit risico te verkleinen?  
Lees verder >
(advertorial)
alt
Xtreme 36, beste uit de test
Onze cv-ketel, de Xtreme 36, is met een extreem hoog rendement op warmwater opnieuw als beste getest door de Consumentenbond. In de Xtreme toestellen van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.
Ontwikkeling cv-ketel staat nog niet stil
De moderne cv-ketel is uitontwikkeld, wordt vaak geroepen. Toch investeren cv-ketelfabrikanten wel degelijk nog in innovaties. Waarin zijn de nieuwste cv-ketels beter geworden dan hun voorgangers?
Lees verder >
Wat als de cv-ketel verdwijnt?
Verdwijnt de cv-ketel uit de Nederlandse gebouwen? En wat wordt dan het alternatief voor het verwarmen van woningen en gebouwen? Deze vragen houden de installatiebranche de laatste jaren behoorlijk bezig.
Lees verder >
Cv-ketel heeft weinig last van veranderende gassamenstelling
De gassamenstelling in Nederland verandert snel door het sluiten van de Groningse gasvelden. Wat heeft dat voor gevolgen voor de aardgasgestookte cv-installaties in bestaande woningen en gebouwen?
Lees verder >
Cv-ketels klaar voor waterstof, gasnet niet
Bijna alle ketelfabrikanten hebben recentelijk cv-ketels gepresenteerd die tussen 20 en 100% waterstof aankunnen. Maar voorlopig komt er minder dan 0,5% waterstof uit de gasleidingen in Nederland. 
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright