Met welke frequentie moet een elektrische installatie worden geïnspecteerd?
Installatie Journaal
Online versie
Met welke frequentie moet een elektrische installatie worden geïnspecteerd?
De frequentie waarmee een elektrische installatie moet worden geïnspecteerd kan op verschillende manieren worden bepaald.
Lees verder >
(advertorial)
alt
NEN 1010 eisen aardingen
Een van de grootste misverstanden die TÜV Nederland tegenkomt tijdens inspecties is het door elkaar gebruiken van aarding, vereffening en beschermingsleidingen. De NEN 1010 stelt echter eenduidige eisen. Wat is precies het verschil en waaraan moeten ze volgens NEN 1010 voldoen
NEN 1010 & inspectie van laadstations elektrische voertuigen
Zoals voorgeschreven moet elk aansluitpunt van een laadstation voor elektrische voertuigen worden aangesloten op een afzonderlijke eindgroep van de verdeelinrichting. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Alles in 1
De online Kennisbank Installatie Journaal biedt u alle informatie over NEN 1010, Power Qualtity, Verdeelsystemen, Atex, NEN 3140, Duurzame Energie en Machineveiligheid op 1 plek! Als u het antwoord niet vindt, dan legt u de vraag gewoon gratis voor aan onze experts.
Probeer nu 2 weken gratis > 
NEN 3140 inspectie is maatwerk
Bedrijven besteden het inspecteren van elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen (waaronder machines) vaak uit aan installatiebedrijven. Dé NEN 3140 inspectie bestaat niet. 
Lees verder >
Is inspectie van de elektrische installatie verplicht?
Op de vraag of de inspectie van de elektrische installatie al dan niet verplicht is, is geen eenduidig antwoord te geven.
Lees verder >
Inspectie van de elektrische installatie in utiliteitsgebouwen
Wie een elektrische installatie wil inspecteren, moet over voldoende vakkennis beschikken. Zo is kennis van de NEN 1010 erg belangrijk. 
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright