Thema Isolatie
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Bouwwereld.nl. In deze nieuwsbrief tonen leveranciers de nieuwste producten en ontwikkelingen.
Advertorial+
NIEUW: XPS/EPS vorstrandkist
Met de PowerKist-Duo introduceert IsoBouw een nieuwe vorstrandbekisting van XPS/EPS ten behoeve van een fundering op staal. De combinatie van XPS en de drukvaste EPS in de bodemplaat geeft de kist een ongeëvenaarde lange-duur druksterkte van maar liefst 130 kPa. Deze hoge druksterkte vergroot de toepassingsmogelijkheden en/of kan de benodigde breedte van de betonmaat verkleinen.
Lees verder »
Slank element, hoge isolatiewaarde
Monumentale woningen verduurzamen? Friso Bouwgroep koos voor het na-isolerende Wall-in-One® prefab totaalsysteem. Het slanke systeem biedt met een minimale dikte een hoge thermische isolatie en een blijvend thermisch rendement. De kant-en-klare panelen zijn eenvoudig te verwerken, verhogen het gebruikerscomfort en verlagen het energieverbruik. De bewoners profiteren van een flinke besparing op de energielasten en zitten er ook nog eens warmpjes en comfortabel bij!
Lees verder »
Advertorial+
Bouwspecial Duurzaam Renoveren
In deze 2024 editie onder meer: Klimaatadaptieve verduurzaming van sociale huurwoningen; Architecten Ter Steege en Pompa: "Circulair renoveren gaat om fundamenteel nadenken over materialen"; Vernieuwing en optopping van wooncomplex Aquarius; Maatregelen voor soortenbescherming bij verduurzaming; Volledig duurzame energie voor Noordertogt; Herwonnen gevelstenen Rebrick leveren 95 procent CO2-reductie op. Verkrijgbaar in de webshop van Bouwwereld.nl.
Lees verder »