Gawalo
Logistiek
Online versie

 

Prefabwoning
verwarmingsklaar in één dag

’s Ochtends zijn alleen de fundamenten zichtbaar en ’s avonds draait de warmtepomp in de prefab-woning van VolkerWessels. Zie daar het voordeel van het concept MorgenWonen in een notendop. 

Lees verder >
Minder misgrijpen met minder busvoorraad

Een optimale busvoorraad is een voorraad die niet te groot en niet te klein is, alle benodigde onderdelen bevat en waar geen verouderde of nooit gebruikte onderdelen in zitten. Maar hoe bereik je dat? Het nieuwe RFID-systeem van Rensa biedt hulp.

Lees verder >
Slim werken doe je zo

Hoe vindingrijk is de installatiesector? Door het chronische tekort aan handen moet de branche zichzelf de komende jaren opnieuw uitvinden. Gawalo ging op zoek naar noviteiten die het werk van de installateur vereenvoudigen en tijdwinst opleveren.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Alles onder controle. Je regelt ’t met Rensa.
Hoe fijn is het niet als alles op rolletjes loopt. Daarom ondersteunen we je op allerlei manieren om projecten tot een succes te maken. Ook op moeilijke bouwlocaties met knelpunten, eisen en restricties. Ons team helpt je met de beste logistieke oplossing voor een soepel lopend installatieproces. Zodat jij de planning alleen nog maar hoeft af te vinken en je handen vrij hebt voor het échte werk.
Itho Daalderop verhoogt productie warmtepompen

Itho Daalderop introduceerde onlangs zijn vijfde generatie water-waterwarmtepomp. In antwoord op de sterk stijgende vraag ontwikkelde het bedrijf een halfgeautomatiseerde productielijn, voor minimaal 5.000 pompen per jaar.

Lees verder >
“Met een mooi magazijn alleen red je het niet meer”

De bouw digitaliseert. Architecten, aannemers en installateurs BIMmen en zoeken de samenwerking met elkaar. Projecten worden steeds grondiger voorbereid en dat vraagt om een andere rol van de groothandel. 

Lees verder >
Persfittingen volautomatisch gelast in fabriek

In een bijna volledig geautomatiseerde fabriek in Hilversum lassen robots de dikwandige stalen persfitting van VSH Fittings en controleren ze die op lekkages. Alleen de koppeling met het logistieke proces ontbreekt nog. Dat viel nog niet te automatiseren.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright