Gawalo
"meten is weten"
Online versie

 

PW
Meer waar voor uw geld met modulair meetinstrument
In strikte zin betekent meten het bepalen van de grootte of omvang van iets aan de hand van waarneming, waarbij we dit uitdrukken in een getalswaarde en een eenheid. We meten dus elke dag, want als je kijkt hoe laat het is of hoe snel je rijdt in je auto, ben je in feite aan het meten. Maar wat is dan modulair meten?
(advertorial)
alt
Onderhoud en kalibratie op locatie
Periodiek onderhoud en kalibratie zijn belangrijk voor de levensduur van uw meetinstrumenten en aantoonbare betrouwbaarheid van de meetresultaten. Een complete KWS behandeling kan nu ook bij u voor de deur met de nieuwe Mobiele Service.
Waterstofhuis als trainingslocatie voor monteurs  
In Apeldoorn is de bouw begonnen van een demonstratiewoning op waterstof, die begin 2021 zal worden opgeleverd. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Het verschil tussen CO en CO2
Meting van koolmonoxide (CO) en kooldioxide (CO2) zijn zeer actuele thema’s door de gasketelwet en eisen aan ventilatie in openbare gebouwen. Beide gassen worden regelmatig met elkaar verward, terwijl de oorsprong, uitwerking en meetmethode zeer verschillend zijn.
Gasketelwet officieel van kracht
De certificering voor onderhoud aan gastoestellen wordt definitief weer verplicht en verankerd in de bouwregelgeving. Installatiebedrijven en cv-monteurs  krijgen tot 1 april 2022 de tijd om zich te laten certificeren.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Elektrische arbeidsmiddelen
Vrijwel iedereen maakt bij het uitoefenen van zijn of haar beroep gebruik van elektrische arbeidsmiddelen. Daaronder valt niet alleen elektrisch gereedschap, maar ook een koffiezetapparaat of een printer. Hoe en wanneer keur je deze?
De feiten over ventilatie, fijnstof en schone lucht in huis 
Om energie te besparen, isoleren we woningen steeds beter. Die worden daardoor steeds luchtdichter, terwijl ventilatie daar vaak onvoldoende op aangepast wordt. Piet Jacobs, senior scientist bij TNO, over de feiten van gezonde lucht in huis: gevolgen, grenswaarden en maatregelen.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright