Kennisbanken E-installatie

Themanieuwsbrief
veilige installaties

Online versie | Afmelden
‘Noodverlichting moet een specialiteit worden’

Op noodverlichting zijn verschillende normen en wetten van toepassing. Met Erik van Aalst, zelfstandig adviseur, gaan we in op de verantwoordelijkheden van installateurs bij noodverlichting. 

Lees verder >
JMV al 80 jaar dé specialist in elektrotechnisch bevestigingsmateriaal

Hemmink viert de 80e verjaardag van Jansen’s Metaalwaren B.V. Vorden (JMV). Hemmink pakt groots uit, maak iedere maand kans op mooie prijzen!

 

Lees verder >
De installateur meets ICT

Installateurs staan op de bouw steeds vaker zij aan zij met ICT-bedrijven, omdat de fysieke en de digitale wereld meer en meer verweven raken. Installateurs kunnen van die trend profiteren, maar ze zullen zich ook moeten verdiepen in onderwerpen die voorheen ver-van-hun-bed waren.

Lees verder >
Voorspellend onderhoud komt op een hoger niveau

Met voorspellend onderhoud wordt bedoeld dat men op het juiste moment onderhoud uitvoert. Het onderhoud gebeurt meestal vóór de storing.

Lees verder >
Campagne ‘Wat maak jij met Schnabl?’

Hemmink, importeur van Schnabl bevestigingsmateriaal, startte in maart met de campagne ‘Wat maak jij met Schnabl?’.

Lees verder >
(advertorial)
alt
JMV functiebehoud-systemen zeer betrouwbaar 

In ons alledaagse leven staan we er niet bij stil, maar overal om ons heen zijn functiebehoud-systemen van toepassing. Het is dus van levensbelang dat je een betrouwbaar bekabelingsnetwerk installeert die de werking van alle andere veiligheidssystemen kan garanderen. De unieke functiebehoud-systemen van JMV worden getest op kabel en beugel conform DIN 4102-12, kwaliteit dus gegarandeerd!  

 

‘Ontbreken actuele systeembeschrijvingen kan leiden tot onveilige situaties’

Energiedistributiesystemen moet je goed onderhouden. Het ontbreken van up-to-date systeembeschrijvingen kan leiden tot vertragingen en onveilige situaties.

Lees verder >
Vakmedianet
Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright