Gawalo
Themanieuwsbrief Ventilatie
Online versie

 

Balansventilatie onderhouden geen overbodige luxe

Bij balansventilatie neemt het belang van onderhoud alleen maar toe. Installatiebedrijven combineren soms het onderhoud aan cv- en ventilatiesystemen. Wat zijn hun ervaringen?

Lees verder >
Welke factoren veroorzaken een negatief binnenklimaat?

Een huis moet gezellig, comfortabel en gezond zijn. Aan die eerste twee factoren wordt meestal wel de nodige tijd en aandacht besteed, maar de gezondheid wordt vaak vergeten. Een ongezond binnenklimaat is een veelvoorkomend probleem.

Lees verder >
Kwaliteit ventilatie hangt af van kwaliteit werk installateur

Goed ventileren is een must, maar waarom? Dat een slecht binnenklimaat de prestaties langdurig negatief beïnvloedt, is nog nooit bewezen. Nieuw onderzoek moet dit veranderen. 

Lees verder >
(advertorial)
alt
Nieuwste generatie dakventilatoren

De nieuwe CAS 3-serie dakventilatoren van Itho Daalderop heeft een aantal kenmerken die zorgt voor een nog snellere installatie en meer onderhoudsgemak. Ze zijn de ideale oplossing voor collectieve ventilatie in de gestapelde bouw en utiliteit en zijn energiezuinig, licht in gewicht en compact.

Balansventilatie in opmars dankzij warmtepomp

De toename van warmtepompen in nieuwbouwwoningen zorgt ook voor een groei van het marktaandeel van balansventilatiesystemen. Dit blijkt uit de energieprestatieberekeningen van meer dan 85.000 recent opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Lees verder >
HRU ECO 300 -
wtw-unit met unieke opstellingsmogelijkheden

Binnenklimaatspecialist Itho Daalderop heeft een nieuwe wtw op de markt gebracht. De HRU ECO 300 is de meest energiezuinige, installatie- en servicevriendelijke wtw-ventilatie-unit in zijn soort. 

Lees verder >
‘Installateurs kunnen goed verdienen aan ventilatiesystemen’

Ventilatiesystemen zijn vaak een sluitpost bij de bouw. De gevolgen zijn niet ingeregelde systemen, te krappe kanalen en geen aandacht voor het installatie- en onderhoudsproces. Toch kunnen installateurs goed verdienen aan ventilatiesystemen, als ze met het juiste aanbod komen.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright