Thema Vloeren, wanden en plafonds
Nieuwsbrief Bouwwereld.nl
16 – 10 – 2024
Lees in browser
Bouwwereld.nl
Nieuwsbrief Product+
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Bouwwereld.nl. In deze nieuwsbrief tonen leveranciers de nieuwste producten en ontwikkelingen.
Advertorial+
Voordelen van stempelvrije montage
Bij de nieuwe parkeergarage bij Ahoy Rotterdam worden de kanaalplaatvloeren, ondanks grote overspanningen tot 15 meter, stempelvrij gemonteerd. De kanaalplaten zijn eenvoudig te verwerken en direct belastbaar ten behoeve van de bouwfase. Dit resulteert in een hoog bouwtempo.
De 400mm dikke kanaalplaatvloeren worden geleverd in relatief korte tijd. Dit vraagt om een goede voorbereiding met korte lijnen, logistieke planning en goed overleg met de aannemer.
Lees verder
 
De Meest Duurzame Wand van Nederland
Met een kern van vlas bieden FAAY scheidingswanden niet alleen uitstekende akoestische en thermische eigenschappen, maar dienen ze ook als actieve CO2-opslag. De wand is robuust, eenvoudig te monteren en circulair. Vlas zorgt bovendien voor enorme stabiliteit, constructieve sterkte, hoge schroefvastheid en een gezonder binnenklimaat. Kortom, met FAAY's biobased scheidingswanden kies je voor een winnende combinatie van duurzaamheid, efficiëntie en kostenbesparing.
Lees verder
Volg Bouwwereld.nl op
facebook
X
linkedin
youtube
Pinterest
Instagram
Commerciële mogelijkheden     Contact     Disclaimer     Privacyverklaring     Abonneren
Deze e-mail werd gestuurd naar newsletter@newslettercollector.com. Je ontving deze e-mail omdat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief van Bouwwereld.nl. Je kunt je hier voor deze nieuwsbrief afmelden.