Gawalo
Themanieuwsbrief VSK
Online versie

 

PW
VSK 2020: noviteiten 
Volgende week is het zover: van 4 tot 7 februari 2020 opent de Jaarbeurs in Utrecht de deuren voor de tweejaarlijkse vakbeurs VSK. Met welke noviteiten komen de leveranciers? Gawalo geeft u alvast een voorproefje.
Inventum op VSK: ventilatiewarmtepomp voor stapsgewijs verduurzamen

Op de VSK toont Inventum zijn hele productrange van warmtepompen. Maar met de Ecolution Modul-Air ventilatiewarmtepomp biedt het bedrijf een ‘no regret-apparaat’ voor zowel de woningcorporatie als de installateur.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Nieuw: S-serie warmtepompen
NIBE introduceert op VSK 2020 de geavanceerde S-serie warmtepompen. Alle producten zijn gebaseerd op een volledig nieuw hard- en softwareplatform waarbij connectiviteit centraal staat.Ze zijn hierdoor eenvoudiger te bedienen dan ooit en optimaal voorbereid op een slimme toekomst.
PW
Gratis VSK beursmagazine
Wat valt er allemaal te zien en te beleven op VSK 2020? U leest het in het gratis beursmagazine van Gawalo, iclusief beursplattegrond, exposantenoverzicht en activiteitenkalender.
Nefit Bosch op VSK: recycleservice en inruilbonus voor cv-ketels

De recycle-bonus en de recycle-service van Nefit Bosch sloegen de afgelopen maanden goed aan bij consument en installateur. Een reden voor de fabrikant om de actie door te trekken en er aandacht aan te besteden op de aankomende VSK.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Ontdek onze nieuwe producten
Tijdens de VSK presenteren wij onze nieuwe productrange. Natuurlijk zijn ook de bestaande producten werkend te bezichtigen. Stap op een wielerfiets en steun het Leontienhuis. En als je jouw badge laat scannen, maak je kans op een mooie prijs. Ontdek wat wij nog meer doen!
NIBE op VSK: warmtepompen die communiceren

Tijdens de VSK laat NIBE Energietechniek een nieuwe lijn warmtepompen zien die een technologische upgrade hebben gekregen. Daarnaast is het design van de warmtepompen opgefrist.

Lees verder >
(advertorial)
alt
NIEUW: Slimme WiFi thermostaat
Tijdens de VSK 2020 presenteren wij onze nieuwe slimme WiFi thermostaat: MAGNUM MRC. Deze thermostaat is voorzien van een kleurenscherm en touch screen en is d.m.v. een App te bedienen. De MRC zal vanaf Q2 standaard worden geleverd bij iedere MAGNUM Mat en MAGNUM Cable set.
Vaillant op VSK: Warmtepomp met koudemiddel R290

Ronald Mazurel, manager Product Management bij Vaillant: “Op de VSK tonen we onze nieuwe warmtepomp, de aroTHERM plus. De verwachtingen zijn hooggespannen.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Renson Waves
Goed nieuws voor de honderdduizenden woningeigenaars zonder ventilatiesysteem, of waar de bestaande ventilatie defect is of onvoldoende werkt. Renson pakt dit najaar uit met de Renson Waves, de eerste volautomatische decentrale ventilatie-unit met vocht, VOC- én CO2-meting.
Ventilatie met wtw zonder toevoerkanalen nu in elke woning mogelijk

Excellente lucht in huis zonder toevoerkanalen? Brink Climate Systems presenteert het Multi Air Supply systeem. Dit is een nieuw ventilatiesysteem dat ventilatie met warmteterugwinning (wtw) nu in elke woning mogelijk maakt omdat toevoerkanalen achterwege kunnen worden gelaten.

Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright