Kennisbanken E-installatie
Themanieuwsbrief zonne-energie
Online versie | Afmelden
Is het PV-systeem al klaar voor de zon?

Nu de dagen langer worden, krijgt de zon weer de kans om volop te schijnen. Om een zo groot mogelijk rendement uit zonnepanelen te halen is het verstandig om ze na de donkere en gure maanden schoon te maken. 

Lees verder >
Zonnepanelen: wat zijn de ontwikkelingen?

De zonnepaneel in zijn huidige vorm lijkt uitontwikkeld. Maar schijn bedriegt.

Lees verder >
Groei zonne-energie geremd door gebrek aan vakkrachten

De Nederlandse zonne-energiemarkt groeide in 2017 met ruim 700 megawattpiek. Volgens deskundigen zou die groei 2018 alweer kunnen verdubbelen, ware het niet dat er te weinig vakkrachten zijn om de zonnepanelen te installeren.

Lees verder >
Wat komt er kijken bij een SDE+ aanvraag voor Zon PV?

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) is bedoeld voor bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie gaan produceren. De subsidie is mogelijk voor systemen met een vermogen van ≥ 15 kWp en een grootverbruikersaansluiting.

Lees verder >
SolarCare: gemiddelde zon pv-opbrengsten in Nederland in 2017: 0,88 kWh/Wp

SolarCare onderzocht de pv-opbrengsten van vorig jaar. 

Lees verder >
Explosieve groei patenten perovskiet zonnecellen

In 2016 en 2017 groeide de hoeveelheid publicaties van patenten over perovskiet zonnecellen met maar liefst 1.500. Dat is 75% van het totale aantal patenten sinds 2008.

Lees verder >
(advertorial)
alt

Libra Energy, uw partner voor PV-systemen

Libra Energy is een full-service groothandel voor zonne-energie installaties. In ons assortiment vindt u de hoogste kwaliteit zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en energieopslagsystemen. Wij leveren aan ruim 1.500 professionele installateurs, die zowel commerciële als residentiële PV-projecten installeren.

Meer weten? Op onze website vindt u meer informatie over ons assortiment én de uitgebreide service die wij u kunnen bieden.
Vakmedianet
Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright