Wel of geen avondklok? U krijgt gewoon de nieuwsbrief met het beste van Quote van de afgelopen dagen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Nee hoor, €18 miljoen is heus niet te veel voor ‘s lands duurste huis

De prijs omlaag gooien, dat is wat de meeste mensen doen als ze na dik 5,5 jaar nog steeds geen koper voor hun huis hebben. Maar dat is niet waaraan de eigenaren van het prijzigste pand van het land denken. Zij houden de vraagprijs gewoon op €18 miljoen.
 

 

 
 
Quote
 

Kaj Gorgels doet 'een Bas Smit' en koopt zichzelf in bij meubelbedrijf van vrienden

De slimme influencer zoekt vandaag de dag naar nieuwe verdienmodellen. Zo ook Gorgels. ‘Je zit ook weleens te denken: wat als een platform als Instagram morgen zegt dat ze ermee stoppen?’
 

 

 
 
 
Theo Hiddema: 'Zodra ik met politieke sores in aanraking kom voelt het alsof ik moet pissen.'

Theo Hiddema: 'Zodra ik met politieke sores in aanraking kom voelt het alsof ik moet pissen.'

Zowel in de politiek als de advocatuur is Theo Hiddema een flamboyante verschijning. De liefde voor de toga blijkt uiteindelijk sterker dan zijn relatie met Forum voor Democratie. ‘Nu ik weer met strafzaken bezig ben merk ik dat mijn geest daar alleen maar lichter van wordt.’
 

 

 
 
Ai. Tony's Chocolonely van lijst met ethische merken gesmeten

Ai. Tony's Chocolonely van lijst met ethische merken gesmeten

Slave Free Chocolate mikt het troetelkind van de Nederlandse zoetwarenindustrie van de lijst wegens de samenwerking met chocoladegrootmacht Barry Callebaut.
 

 

 
 
'Ondernemers en politiek gaan toch helemaal niet samen?'

'Ondernemers en politiek gaan toch helemaal niet samen?'

Vanaf de zijlijn weten topondernemers prima waar het heen moet met ons land. Toch durven ze vaak niet op het politieke hoofdveld in Den Haag te spelen. Of wíllen ze niet? In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen maakt Quote de balans op.

 

 

 
 
Denk groot, abonneer op Quote

Denk groot, abonneer op Quote

In deze hectische tijd wordt u overladen met nieuws. Daarom verzamelen wij voor u de verhalen die er in de zakenwereld écht toe doen. Online, maar ook in ons maandblad.

Als u nu een abonnement afsluit op Quote blijft u op de hoogte én maakt u kans op een overnachting voor twee personen in de Presidential Suite van Hotel Okura Amsterdam (t.w.v. € 3219).

Dompel u onder in ultieme luxe en ervaar de Japanse gastvrijheid tijdens een suiteovernachting in Hotel Okura Amsterdam. De onlangs gerenoveerde Presidential Suite is gelegen op de 21ste verdieping van het hotel en biedt een ongeëvenaard uitzicht over de stad. 


Neem nu een abonnement van 14 nummers met 35% korting en betaal slechts € 99,99. U ontvangt 12 edities Quote, de Quote Special én de Quote 500 op uw deurmat. Daarbovenop maakt u ook nog kans op deze luxe overnachting.