Stoppen met drinken, smaakvol vegan & win vrijkaarten voor Together 99
Zin Magazine 06

Zin Magazine 06

Ricky Koole, Het EK, ja of nee? en Eindeloos wandelen langs de noordzeekust
Zin
15 redenen om naar een afkickkliniek gaan
Verslaafd aan alcohol?

Niemand dacht dat Yolinde van der Werff (1966) rijp was voor een afkickkliniek. Ze functioneerde heel aardig en was toch geen junk? Zoveel dronk ze nou toch ook weer niet? Maar een paar jaar geleden zette ze toch de stap. Yolinde zat vier weken in een kliniek en nu is ze groot fan, hoe raar dat ook klinkt.

Zin
Geef jezelf een boost
Een eindeloze strandwandeling

Journalist en schrijver Francine Postma (1972) heeft een lieve man, twee geweldige zoons, een huis en een hond. Toch knaagt er iets. Om met zichzelf in het reine te komen, besluit ze te gaan wandelen langs de Hollandse Noordzeekust. Tijdens het lopen herbeleeft ze haar jeugd en accepteert ze uiteindelijk zichzelf.

Zin
Echt goed zitten?
Dat doe je in een handgemaakte sta-opstoel

Volgens de laatste onderzoeken zitten we in Nederland veel. Gemiddeld zo'n 8,9 uur per dag. Een gezonde zithouding en zelf opstaan vinden we bij Medipoint daarom heel belangrijk. Je bent van harte welkom voor een gratis zitadviesgesprek.  

Zin
Repeat
Smaakvol Vegan

Wanneer is een kookboek een waar succesnummer in je keuken? Als je er maar gerechten uit blíjft maken en het er steeds weer bij pakt. Dus maakten Antoinette Hertsenberg (1964) en haar dochter Eva (2000) Repeat, een kookboek vol vegan gerechten waar ze maar geen genoeg van krijgen. En die óók nog altijd lukken. Waar wacht je nog op?

Zin
‘Ik werd meteen gegrepen door het slagersvak’ 
Schrijver Manik Sarkar 

Schrijven wilde hij al vanaf zijn tienerjaren. Halverwege de veertig dacht literair vertaler en docent Manik Sarkar: dan moet ik daar nu wél werk van gaan maken. Voilà, daar is Ossenkop. Je moet wel durven: debuteren na je 50ste en dan ook nog met een roman over vlees. 

Zin
Novex
Levensexecuteur

Misschien denk je er nog helemaal niet over na, maar het is mogelijk dat er een moment komt waarop je niet meer zelfstandig kan beslissen. Je bent dan wilsonbekwaam. Een levensexecuteur kan op dat moment uitkomst bieden.

Zin
Scherpzinnige Zweedse Komedie
Together 99

Hoe zou ’t met ze gaan, de bewoners van de fictieve commune ‘Tilsammans’? Regisseur Lukas Moodysson brengt ze na 24 jaar weer bij elkaar in een scherpzinnige, maar ook bitterzoete komedie, die bijna documentair aandoet. Zien? Ben jij fan van Zweedse films? Lees snel verder, want wij mogen vrijkaarten verloten.

Zin
Bloedlijn cadeau
Maak kennis met Zin Magazine

Maak kennis met Zin Magazine: spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips, inspirerende verhalen, geld, geluk en gezondheid. Probeer nú Zin Magazine en krijg de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt cadeau! 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden