Nieuwsbrief van 29-5-18 6:12:00
Online bekijken

Hogere EPC, BENG - krijgt u het hier warm van, of laat isolatie u koud?

Vlakkelichtkoepel.nl en isolatie: 3 x uitstekende prestaties

De vlakkelichtkoepel heeft een uitstekende isolatiewaarde. Hij wordt voorzien van HR++ veiligheidsglas of Triple veiligheidsglas. De geïsoleerde opstand heeft een hoge isolatiewaarde. Doordat het glas direct in de productie wordt verwerkt in de opstand heeft de vlakkelichtkoepel geen koudebruggen, is deze compleet thermisch gescheiden en heeft de lichtstraat een zeer hoge luchtdichtheid.

EFAFLEX snelloopdeuren – geïsoleerde spiraaldeuren en turbodeuren voor de industrie

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Snelloopdeuren van EFAFLEX bereiken topsnelheden tot ruim 4,0 m/s. Doordat het deurblad wordt opgerold via de spiraaltechniek in plaats van op een as, zorgt deze constructie voor hoge openingssnelheden.

Zolderisolatie met ‘biobased’ isolatiemateriaal

Al enkele jaren levert IsoBouw voor het na-isoleren van zolders het zeer succesvolle product SlimFix Deco. Dit snel, eenvoudig en luchtdicht verwerkbare systeem kent veel enthousiaste gebruikers. Om de voorsprong op andere systemen verder uit te bouwen introduceert IsoBouw een nieuwe generatie met een verder verbeterde milieuprestatie.

Meer grip op dakrenovatie met de producten van Kingspan Unidek

De vernieuwde renovatieproducten Unidek Reno Dek en Unidek Reno Dekfolie van Kingspan Unidek kunnen over dakbeschot en tengels heen geplaatst worden. Dat bespaart de verwerker zware arbeid, tijd en afval. Een eersteklas thermische prestatie maakt Unidek Reno Dek de technische topper van de twee. Unidek Reno Dekfolie is snel te monteren, dat beperkt de overlast voor bewoners.
Meer weten over isolatie? Bekijk de themapagina!

Happy birthday to FOAMGLAS® T3+

T3+, de jongste telg in de FOAMGLAS®-familie, blaast zijn eerste verjaardagskaarsje uit. En dat doet hij met gepaste trots. Reeds na één jaar bestaat maar liefst 60% van het totale FOAMGLAS®-volume uit de nieuwe isolatieplaat, met een lambdawaarde die ruim 12% beter is dan die van zijn oudere broer T4+. En de interesse blijft maar toenemen.

Gespoten minerale isolatie is de toekomst

Isoleren; we moeten er aan geloven, onze panden moeten zo energieneutraal mogelijk worden. Isolatieplaten zijn een vrij achterhaalde vorm van isolatie, platen blijven van vorm veranderen, krimpen, zetten uit en kunnen loskomen van de ondergrond. Gespoten isolatie is monolitisch, vormt één geheel met de gevel en zorgt voor een blijvend naadloos geheel.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.