de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Agenda   |   Openingstijden   |   Verkiezingen   |   Mijn menu
 
De spannendste boeken vind je in de Bibliotheek!
 
Van 1 tot en met 19 juni zijn de Thrillerweken! Tijdens de Thrillerweken staat het spannende boek centraal. Kom jij ook een spannend boek lenen?

De Man met Duizend Gezichten van Lex Noteboom heeft de Hebban Thrillerprijs 2024 gewonnen! Dit boek is natuurlijk te leen bij de Bibliotheek Eemland en in de online Bibliotheek (als e-book en luisterboek).

Tip: Tijdens de Thrillerweken kun je op de website van Hebban een gratis e-book downloaden. Met 5 spannende, nieuwe verhalen van Nederlandse auteurs!
 
Leen een spannend boek   S
 
Gratis BoekStartkoffertje
Maak je kleintje (0-2 jaar) gratis lid van de Bibliotheek en ontvang het BoekStartkoffertje met daarin twee leuke babyboekjes. Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – het versterkt de band met je baby en bevordert later taalvaardigheid. BoekStart stimuleert dit door kinderen en hun ouders te laten genieten van boeken.
 
Lees meer   S
 
 
Winnaars AI-schrijfwedstrijd bekend!
Tijdens de Week van de creatieve AI (20 – 26 mei) organiseerden we een AI-schrijfwedstrijd met als thema 'De ideale mens volgens AI'. Zaterdag 25 mei zijn de winnaars bekendgemaakt: Joey van Veen (1e prijs) en Rosanne van der Lugt (2e prijs). Lees hun verhalen en de juryrapporten op onze website.
 
Lees meer   S
 
 
Europese verkiezingen
Op donderdag 6 juni is de verkiezing voor het Europees Parlement. Maar hoe maak je een goede stemkeuze? En welke partijen staan eigenlijk waarvoor? De Bibliotheek helpt je graag op weg!
 
Bekijk meer   S
 
 
Het pretpark
Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Als ze in de grootste achtbaan ter wereld gaan, komen ze voor een grote verrassing te staan.
 
Reserveren   S
Mus & kapitein Kwaadbaard en De wraak van de furie
Venezuela is bezeten door een kwaadaardige furie. Mus en haar piratenvrienden gaan op zoek naar een manier om de furie uit te bannen.
 
Reserveren   S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open