23 november 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Thuisbezorgd.nl gaat samenwerken met Flink
[Nieuws] Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl slaat de handen ineen met flitsbezorger Flink. Daardoor kunnen consumenten boodschappen van Flink bestellen via Thuisbezorgd.nl.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
EasyToys gaat advies op maat geven in eigen fysieke winkel
[Nieuws] Online seksshop EasyToys pakt het groots aan en opent volgende maand een fysieke winkel in Groningen. Hiermee hoopt het bedrijf nog meer de taboe te doorbreken en het gebruik van sekstoys te normaliseren.
twitter facebook linkedin
lees verder
"Met elkaar samenwerken, zonder dat concurrentie meespeelt"
[Advertorial] Met elkaar samenwerken, zonder dat concurrentie meespeelt, is dé manier om snelheid en schaalbaarheid in duurzaamheid te creëren. De impact van PostNL op het klimaat zo klein mogelijk maken, het is een van de dingen waar Lead Sustainability, Suzanne Debrichy, zich dagelijks mee bezighoudt. "We zijn al sinds 2007 bezig met onze impact op het klimaat. Doordat we duurzaamheid strategisch positioneren, zit het nog meer verankerd in de organisatie."
image
image
Schuld BCC opgelopen naar zo’n 50 miljoen euro
[Nieuws] Elektronicaretailer BCC heeft na het faillissement een schuld van bijna 50 miljoen euro achtergelaten. Het gaat om een schuld bij de belastingdienst en een waslijst aan overige crediteuren.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Pakketdrukte neemt toe, vertraging loopt op’
[Nieuws] De pakketdrukte neemt in aanloop naar Black Friday toe. Dat voorspelt Wuunder. Afgelopen week kwam 9,6 procent van de pakketten met vertraging aan.
twitter facebook linkedin
lees verder
Wat is het snelst groeiende bedrijf van Nederland?
[Advertorial] Is jouw bedrijf hard gegroeid in 2023? Dan zijn we voor de Shopping Awards Ecommerce50 op zoek naar jou! Alle Nederlandse bedrijven die online producten of diensten verkopen kunnen zich inschrijven voor de Ecommerce50. Zowel B2C als B2B uit alle branches, van online kledingwinkels tot elektronicazaken. Van aanbieders van reizen, voedingsmiddelen tot fabrikanten van halffabricaten. Als je wint, dan kom je in een mooi rijtje terecht. Dit waren de winnaars van de afgelopen 3 edities: Super ninja (2023), Naduvi (2022), Toppy (2021).
image
image
Klimaatneutraal Europa: duurzaamheidsrapportage onder de CSRD
[Tips] De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), eind 2022 aangenomen door het Europees Parlement en de Europese Raad, trad in januari 2023 in werking. Tegen de zomer van 2024 moeten alle lidstaten van de Europese Unie de nieuwe regels in hun nationale wetgeving hebben geïmplementeerd. Wat betekenen deze regels voor webshops?
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Invallen bij maaltijdbezorgers vanwege mogelijke kartelvorming
[Nieuws] Europese autoriteiten zijn deze week bij enkele maaltijdbezorgers in twee EU-landen binnengevallen vanwege mogelijke kartelvorming.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.