Bibian Mentel verkozen tot meest inspirerende vrouw, dag lieve Liesbeth List en een beeldbank vol met Nederlands erfgoed
Zin 5

Zin 5

Eenvoudig online bestellen en nu kosteloos thuisbezorgd met kortingscode GRATIS
Zin
In memoriam
Dag lieve Liesbeth

Zo verdrietig om te horen dat Liesbeth List is overleden. Wij spraken de chansonnière in 2017 over haar liefdevolle pleegouders, haar eerste herinneringen en haar jeugdjaren op Vlieland.

Zin
Voor alle thuisblijvers
Blijf gezond en beweeg mee!

In Nederland zitten we gemiddeld ruim 9 uur per dag. En dit cijfer is nog van vóór de corona-uitbraak. Nu je zoveel mogelijk thuis moet zitten, is het belangrijker dan ooit om tóch in beweging te blijven. Bewegen zorgt onder andere voor minder stress en een betere nachtrust. En dat kunnen we ook wel gebruiken. Meer beweegredenen en tips?

Zin
Ruim 1 miljoen historische foto’s, kaarten en documenten
Een beeldbank vol met Nederlands erfgoed

Wat tijd over deze dagen? Neem eens een kijkje op de beeldbank van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Hier vind je schitterende historische foto's, gravures, (kadastrale) kaarten, plattegronden, dikke VOC-dingen en documenten van Nederland. Vul je woonplaats in (of een trefwoord) en genieten maar.

Zin
De leukste creatieve tips
Inspiratie voor knutselliefhebbers

De creatievelingen onder ons hebben nu genoeg tijd om lekker te gaan knutselen. Wij zijn ook aan de slag gegaan en delen onze favoriete ideeën. Van fleurige kaarten tot zelfgemaakte zeep en alles met handige doe het zelf voorbeeldjes.

Zin
Zin & de Dierenbescherming
‘Haar geld komt op de juiste plek terecht’

Dieren speelden een belangrijke rol in het leven van Dorien Pel. Toen ze ziek werd, besloot ze de Dierenbescherming op te nemen in haar testament. Het geld dat ze naliet, werd in samenspraak met haar zus Marjolein (lees hier het interview) besteed aan een bijzonder project voor asieldieren. 

Zin
Frans leren, een cursus pottenbakken volgen of nieuwe paden ontdekken
Zo houd ik het spannend

Een pittige nieuwe uitdaging aangaan of juist iets kleins in het dagelijks leven helemaal anders doen: mail ons over hoe jij het leven leuk houdt. En maak kans op een boekenpakket t.w.v. ruim € 50!

Zin
Aanbieding: 4x Zin + special sterke vrouwen
Binnenblijven met Zin

Met deze fijne aanbieding is binnenblijven minder erg: 4x Zin + de special sterke vrouwen + 4 prachtige ansichtkaarten, samen voor maar € 19,95. Dat is maar liefst 39% korting. Zo hoef je de deur niet uit en verveel je je voorlopig ook niet.

In de bijzondere uitgave sterke vrouwen van Zin vieren we 75 jaar vrijheid met 75 krachtige vrouwen die voor vrijheid streden én strijden. 75 jaar waarin er voor vrouwen veel is veranderd maar waarin we vooral zélf veranderden. Wij en onze wereld. Vrouwen die inspireren. Júíst ook in deze tijd. Zin laat 75 vrouwen schitteren want: Zíj maken het verschil! 

Zin
Gratis Paasspecial
Het is lente, en dat moet gevierd worden!

Onze collega's van Seasons bereiden iedereen voor op gezellige paasdagen, met heerlijke recepten en originele zelfmaakideeën. Download snel de gratis Paasspecial en laat je inspireren!

Zin
Nú in Zin: een interview met Bibian en haar moeder Maude
‘Er is altijd een keuze. Niet om wat je overkomt, wel hoe je ermee omgaat’

Ruim 1400 Zin-lezers kozen hun sterkste en meest inspirerende vrouw in onze Zij maakt het Verschil-verkiezing. Als Bibian Mentel hoort dat ze is uitgeroepen tot meest krachtige en positieve vrouw krijgt ze een dikke knuffel van haar moeder Maude: “O schatje, wat super.” Bibian zegt: “Het is nooit mijn bedoeling geweest om een voorbeeld te zijn. Ik ben gewoon zo.” Het interview met Bibian en haar moeder vind je in Zin 5. Bestel Zin 5 eenvoudig online en profiteer nu tijdelijk van gratis verzending met de kortingscode GRATIS.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer