Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
 
 
Het is een geweldig fietsseizoen geweest en we genieten nog van de laatste dagen in een korte koersbroek. Ondertussen zijn bij ons de voorbereidingen in volle gang zodat jij ook op Bike MOTION 2019 alles kan vinden voor het komende fietsseizoen. SAVE THE DATE en zet vrijdag 1 t/m 3 maart 2019 alvast in je agenda. We hebben voor jou als fanatieke fietser een speciale aanbieding.
 
Maak gebruik van de scherpe EARLY BIRD AANBIEDING. Een dagkaart kost nu €12,50 in plaats van €16,-. Je ontvangt bij iedere ticket ook nog eens een waardebon van €20,- te besteden bij FuturumShop. Met deze speciale aanbieding verdien je meteen je ticket terug, die kans kun je niet laten lopen.
 
Scoor alvast jouw tickets met korting en start je volgende fietsseizoen met een boost! 
 
Hier alvast een greep uit de merken die van 1 t/m 3 maart 2019 op Bike MOTION zijn. De nieuwste fietsen van American Eagle, Apex, Baum, Kona, Merida, Rose, Schwalbe, Sensa, Specialized en Trek. Onderdelen en accessoires van BBB, KMC, Garmin, Schwalbe, SKS, Tacx en Wahoo. Kleding van Bioracer, Castelli, Craft, Sportful  en heel veel meer.
 
Scoor alvast jouw tickets met korting! button bg
 
 
 
Scoor nu je ticket met korting!
Maak gebruik van de EARLY BIRD AANBIEDING. Een dagkaart kost nu €12,50 in plaats van €16,-. Je ontvangt bij iedere ticket een waardebon van €20,- te besteden bij FuturumShop.
 
 
 
Veel te zien op Bike MOTION
Op Bike MOTION is er ontzettend veel te zien en te doen. Test je droomfiets of e-MTB, laat je tubes monteren, pak een biertje met je fietsvrienden in het Kwaremont Koerse Kaffee of probeer nieuwe sportvoeding.
 
Koop hier je ticket button bg
 
 
Bekijk de activiteiten button bg
 
 
 
Praat mee op Social Media
De komende tijd plaatsen we op onze Social Media updates over Bike Motion 2019. Volg ons op Facebook of Instagram en je blijft op de hoogte. 
 
 
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2018 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op newsletter@newslettercollector.com als relatie van Jaarbeurs
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.