Wij helpen je met het maken van een keus
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Choose the right helmet with our helmet guide
BRUNOTTI Logo
BRUNOTTI Logo
HEREN
DAMES
KIDS

In-Mould & Hybrid Helmets

De nieuwste skihelmen range! Bescherm jezelf goed met onze comfortabele, licht gewicht helmen die speciaal ontworpen zijn om jou op je best te laten presteren!

NICOLE 3 SKI-/SNOWBOARDHELM

De Nicole 3 valt onder de In-Mould helmen: lichtgewicht en comfortabel. De lichtgewicht verstelbare helm is naar wens aan je hoofd aan te passen, net als de verstelbare kinband. Hij heeft een uitneembare voering en verwijderbare oorpads. De helm heeft een goggle clip, zodat je jouw skibril nooit hoeft te verliezen. Combineer deze stijlvolle helm met één van onze bijpassende skijassen, skibroeken of fleeces uit de Brunotti wintercollectie.

SHOP DAMES HELMEN

HYBRID PRO SKI-/SNOWBOARDHELM

Een lichtgewicht half innermould half ABS Unisex skihelm. De binnenzijde is voorzien van het lichtgewichte innermould terwijl de buitenzijde is voorzien van het sterke en duurzame mat zwarte ABS materiaal. Deze harde ABS schaal onderscheid de Hybrid Pro van de Nicole 3. De helm beschermt je hoofd optimaal tegen vallen en botsingen. De verstelbare helm en kinband zijn naar wens aan te passen in combi met het welbekende fidlock systeem!

SHOP HEREN HELMEN
Image of Courchevel Uni Beanie
Image of Twostroke Uni Scarf
Image of Gravity Mens Glove
SHOP JOUW ACCESSOIRES
Button Text
Custom
Custom
BRUNOTTI Logo

BRUNOTTI
Gezellenstraat 18 Nijkerk, Gelderland 3861RD
The Netherlands

No longer want to receive our emails?
Manage Preferences or Unsubscribe.