Met deze keukenhulpen

Niet goed leesbaar? Bekijk de online versie.

Tijd om te oogsten


Tijd om te oogsten!

Het is dé tijd om appels en peren te plukken. Heb jij geen eigen appel- of perenboom in de tuin, bezoek dan een boomgaard en maak bij thuiskomst jam, sap of een taart. Deze keukenhulpen maken dit extra makkelijk en leuk!

Cristel Panoply appelboor 24 cm rvs

Cristel Panoply appelboor 24 cm rvs

€ 17,90

Oldenhof jampan ø 36 cm koper

Oldenhof jampan ø 36 cm koper

€ 89,00

Kilner Vintage weckpot met draaideksel 250 ml

Kilner Vintage weckpot met draaideksel 250 ml

€ 4,25

Bamix M200 BBQ-box Grill & Chill staafmixer 34 cm zwart

Bamix M200 BBQ-box Grill & Chill staafmixer 34 cm zwart

€ 219,00 € 199,00

GSW sappan / ontsapper ø 25 cm rvs

Sappan

Ben je op zoek naar een keukenhulp om sap te maken dat je langdurig kunt bewaren? Met deze sappan van GWS kook je zeer geconcentreerd en gepasteuriseerd sap uit groenten, fruit en kruiden. De sappan is geschikt voor gas, inductie, elektrische, keramische en hallogeen kookplaten en momenteel met 10 % korting te koop.

GSW sappan / ontsapper ø 25 cm rvs
€ 99,00 € 89,00

Naar webshop
Oldenhof Golden Heritage

Golden Heritage

Op een herfstachtige dag smaakt niets zo lekker als een zelfgebakken appeltaart of perencake! Tip: gebruik de stalen bakvormen uit onze eigen Golden Heritage-collectie. Deze bevatten een duurzame, goudkleurige anti-aanbaklaag voor optimale bakresultaten.

Oldenhof Golden Heritage bakvormen
v.a. € 10,95

Shoppen
Rösle acties

Rösle acties

Van trechters tot appelsnijders en dunschillers: tijdens het verwerken van een grote oogst kom je met het hoogwaardige keukengerei van Rösle geen handen te kort! Shop nu jouw nieuwe favoriete oogst- en inmaakhulpen met kortingen tot wel 43 %! 

Rösle appelsnijder 9,2 cm rvs
€ 34,95 € 24,95

Assortiment
Sage The 3X Bluicer sapcentrifuge en blender

Sapcentrifuge

Een versgeperst sap of verse smoothie smaakt zoveel lekkerder met groenten en fruit uit eigen tuin! Tip: gebruik de The 3X Bluicer sapcentrifue en blender van Sage en maak extra veel, zodat je het in een luchtdichte fles in de koelkast kunt bewaren om later in de week te nuttigen. 

Sage The 3X Bluicer sapcentrifuge en blender
€ 399,00 € 300,00

Bestel hier
Najaarsbrochure

Najaarsbrochure

Daar is hij dan: onze nieuwe Najaarsbrochure! Een inspiratiebundel vol met de nieuwste culinaire trends, de mooiste producten, heerlijkste recepten en leukste cadeautips. Klik op onderstaande knop om de brochure digitaal te bekijken, of bezoek een van onze kookwinkels om een exemplaar op te halen. Goed om te weten: als je een bestelling plaatst in onze webshop ontvang je de brochure in je pakket.

Digitaal bekijken
Pearlcard Fair

Meld je aan voor de Pearlcard Fair

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het prachtige landgoed Parc Broekhuizen in Leersum het decor voor de jaarlijkse Pearlcard Fair. Meld je nu gratis aan voor de gastenlijst en maak, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, kennis met de nieuwste noviteiten op het gebied van auto's, juwelen, boeken, wijnen, kunst en cosmetica. Tip: maak dit dagje uit helemaal af en boek de spectaculaire Pearlcard ballonvaart in samenwerking met CuliAir!

Gastenlijst zaterdag
Gastenlijst zondag
Klantenservice kookwinkel Oldenhof

Onze social kanalen


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws,
de nieuwste producten en de beste aanbiedingen.

www.kookwinkel.nl

Je ontvangt deze mail omdat je je voor de nieuwsbrief hebt ingeschreven.
Geen interesse meer? Uitschrijven.