Tijd voor een update

Even op adem komen. Na een drukke zomer waarin eindelijk weer gereist mocht worden is het alweer tijd om de balans op te maken voor de komende winter en zomerperiode. Wat zijn we gelukkig en dankbaar dat, ondanks grote uitdagingen, er enorm veel blijdschap is onder onze klanten doordat die langgekoesterde droomreis eindelijk gemaakt kon worden. Ook bij Doets Reizen hebben we niet stilgezeten en zijn we alweer volop bezig met het beschikbaar maken van reizen. Inmiddels is ons winter 2022/2023 reisaanbod beschikbaar en duurt het niet lang meer tot je online jouw zomervakantie kunt uitzoeken. Natuurlijk mag je nu alvast je wensen aan ons doorgeven zodat we - geheel op maat - voor je aan de slag kunnen gaan. 

Nieuw: CO2-meter

Voortaan kun je, wanneer daar behoefte aan is, via onze nieuwe CO2-meter zien hoeveel de uitstoot is van jouw eventuele reis. Daarmee stellen we onze klanten in staat een overwogen keuze te maken. Dat wil zeggen: niet te hoeven vertrouwen op vaak misleidende typeringen als ‘fair’ of ‘eco’, maar gewoon zwart op wit te zien welke milieubelasting een reis met zich meebrengt. Onze CO2-meter is bovendien goedgekeurd door de voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal, hetgeen betekent dat de CO2-meter gebaseerd is op betrouwbare en wetenschappelijke data.
Meer informatie

Donatie Pacific Wild 

Ook dit jaar doneren wij samen met klanten CA$ 20.000,- aan non-profit organisatie Pacific Wild in Canada. Hiermee steunen we de kwetsbare natuur in het Great Bear Rainforest. Klik hier

Blogs Amerika Vakantie 

Elske en haar gezin maakten deze zomer een indrukwekkende Amerika rondreis. Lees haar avonturen van Zuidwest USA naar Hawaii tot aan Chicago en Washington DC. Klik hier

Winterzon of wintersport

Het winter 2022/2023 reisaanbod is nu beschikbaar op onze website. Stel eenvoudig jouw reis naar wens samen en boek online. Een aantal reissuggesties: 

Zomer 2023

Vroeg boeken loont! Bekijk daarom snel ons nieuwe reisaanbod voor zomer 2023. Een aantal reizen uitgelicht: 

Bekijk het reisaanbod

Laadpalen 

Nieuw op kantoor: laadpalen voor maar liefst 4 elektrische auto's. Handig en duurzaam voor personeel en bezoekers van Doets Reizen. 

Adviesgesprek 

Er zijn extra afspraakmogelijkheden beschikbaar gesteld. Plan hier jouw adviesgesprek met Doets Reizen
Klik hier
Alle camper vroegboekkortingen op een rij.
Boek uiterlijk 31 oktober 2022 voor de hoogste kortingen. 

Klik hier

Vacatures 

Een baan in het toerisme is dynamisch! Bekijk onze vacatures en wie weet schrijf jij de volgende nieuwsbrief of stel je een droomreis samen. Klik hier

Indian Summer  

De herfst is in in volle gang. Plof lekker op de bank en bekijk de Indian Summer special van de familie Antens in Oost Canada. 
Klik hier
GoUSA TV is Amerika's belangrijkste reisentertainmentnetwerk, waar reizigers kunnen kijken naar verhalen over de must-see steden in de VS, de geweldige outdoor avonturen, foodie hotspots en geweldige road trips. Download de app of bekijk video's op YouTube. 

Meer info.

Volg onze socials

Blijf op de hoogte! Volg ons voor reisinspiratie en tips. #doetsreizen
YouTube
Instagram
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2022, All rights reserved.

Adres Doets Reizen:
Gerrit Rietveldweg 1
1703 DD Heerhugowaard

unsubscribe from this list.