Hey John!

Welkom bij een gloednieuwe nieuwsbrief van Android Planet! 👋

Het was een bomvolle week, want we zijn druk aan de slag geweest met de Google Pixel Watch 2 en vouwbare OnePlus Open. Check ook direct onze review van Android 14! Fabrikant Xiaomi heeft gloednieuwe high-end toestellen gepresenteerd, die we binnen enkele maanden ook in Nederland gaan zien.

Android Auto wordt binnenkort een stuk persoonlijker en Samsung heeft de betaalbare Galaxy Tab A9-tablets gepresenteerd en ook lijkt het erop dat die fabrikant heel binnenkort al begint met de uitrol van het gloednieuwe Android 14 voor verschillende toestellen!

Veel leesplezier en alvast een prettige (werk)week gewenst!
 

'Samsung brengt Android 14-update mogelijk al heel snel uit'

Zit je als Samsung-gebruiker ook te wachten op de Android 14-update? Misschien vindt de release van de nieuwe software al snel plaats. Lees hier meer.

Lees verder

Xiaomi 14 officieel: compacte smartphone met de snelste chip

Xiaomi heeft in het buitenland de Xiaomi 14 aangekondigd. De smartphone valt op door de compacte behuizing en beschikt over de gloednieuwe Snapdragon 8 Gen 3-chip. Lees hier alles over de telefoon.

Lees verder

OnePlus Open review: serieuze concurrentie voor Samsung

Wie een vouwbare smartphone wil, de variant met een compacte tablet aan de binnenkant, was tot nu toe op Samsung aangewezen. In deze review kijken naar de eerste echte concurrent in Nederland: de OnePlus Open. Is het een serieuze optie?

Lees verder

Samsung Galaxy Tab A9 (Plus) naar Nederland: dit zijn de prijzen

Samsung heeft aangekondigd dat de Galaxy Tab A9 en Tab A9 Plus naar Nederland komen. Ook maakte het bedrijf bekend wat de budgettablets gaan kosten. We nemen de prijzen met je door!

Lees verder

'Android Auto gebruikt binnenkort je telefoon-wallpaper als achtergrond'

Dagelijks gebruiken tientallen miljoenen mensen Android Auto en die software wordt binnenkort nog persoonlijker. Het lijkt er er namelijk op dat het mogelijk wordt om je telefoon-wallpaper te gebruiken als achtergrond in de auto.

Lees verder

Google Pixel Watch 2 review: kopie van voorganger biedt niet veel meer

Hij lijkt als twee druppels water op z’n voorganger, maar draait standaard op de nieuwste software én heeft een betere processor. Of dat genoeg is om een hoger eindcijfer te scoren, lees je in deze Google Pixel Watch 2 review.

Lees verder

Uitgelicht

Google Pixel 7 flink in prijs gedaald: hier is 'ie 't goedkoopst
Dit moet je weten over de nieuwe Samsung Galaxy SmartTag2 (ADV)
Op zoek naar een nieuwe smartphone? Check dan direct even onze grote Android-prijsvergelijker voor het (sim only) abonnement en (losse) toestel die het beste bij je passen!
Dat was 'm weer! Tot volgende week!


Wouter Nijsen
Redacteur Android Planet
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Android?

Download de AndroidPlanet.nl app!

Wat vind je van Android Planet? We horen heel graag je feedback.

   
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Android Planet
Pas hier je mailvoorkeuren aan of meld jezelf direct af.

Androidplanet.nl is onderdeel van
BigSpark B.V.
Jonkerbosplein 52
Nijmegen, 6534 AB
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Copyright © 2023 BigSpark B.V.