20 september 2022 • 56 aanbiedingen, tot 70% korting!
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
TIJDELIJK MET 50% KORTING
Deze week enkele luisterboeken waarin een topbestuurder, een actrice en twee sporters hun kennis, ervaring en levenswijswijsheid delen met de luisteraar. 

Tijdelijk 50% korting op de volgende autobiografische luisterboeken! 
De stap
De stap van voormalig topbestuurder Merel van Vroonhoven is het inspirerende en openhartige verhaal over een zoektocht naar een betekenisvol leven, over veerkracht en het durven kiezen voor idealen.
€ 14,99 € 7,49
Wat ik eerder had willen weten
Wat ik eerder had willen weten van actrice Marian Mudder is hét boek voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners. Een destilaat uit het beste van wat Marian zelf heeft gelezen.
€ 12,99 € 6,49
Adrenaline
Adrenaline, van voetballer Zlatan Ibrahimovic en Luigi Garlando is de nieuwe sportautobiografie waarin alles staat wat hij niet vertelt in Ik, Zlatan en is onthullender dan ooit.
€ 12,99 € 6,49
Opgeladen!
Opgeladen! van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage is een praktisch boek om met meer energie alles uit je leven te halen, over een goede werk-privébalans en de mentale en fysieke batterij.
€ 12,99 € 6,49
DEZE WEEK 56 AANBIEDINGEN
MET TOT 70% KORTING
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl