Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
13 juni 2023
Tijdelijke sluiting begraafplaats Munsel voor onderhoud

De gemeente Boxtel beheert sinds 1977 de gemeentelijke begraafplaats Munsel. De begraafplaats aan de Kastanjelaan staat bekend om haar harmonie, uitstraling van rust en respectvolle herdenking. Voor behoud hiervan voert de gemeente jaarlijks onderhoud uit. Dit jaar beginnen de onderhoudswerkzaamheden op maandag 26 juni 2023. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot vrijdag 7 juli 2023.


Sluiting op werkdagen tussen 8.00 - 16.00 uur

Voor dit onderhoud sluiten we de begraafplaats op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 uur en 16.00 uur af voor publiek. Buiten deze tijden en in de weekenden is de begraafplaats uiteraard gewoon geopend volgens de normale openingstijden. Wij hopen op je begrip voor het eventuele ongemak dat dit werk met zich meebrengt.

In-gespreksavond 20 juni
Op dinsdagavond 20 juni en woensdagvond 21 juni aanstaande worden er In-gespreksavonden georganiseerd voor de gemeenteraad van de gemeente Boxtel en belangstellenden. Deze avonden vinden plaats in de raadszaal van het gemeentehuis. De aanvang is 19.30 uur.

Lees verder
Werkzaamheden Kampspoor en Esscheweg

Op woensdag 14 juni vinden er tussen 10:00 uur en 14:00 uur werkzaamheden plaats aan Kampspoor en een deel van de Esscheweg (van de Bosscheweg tot de kruising met Hal).


Werkzaamheden in verband met slijtlaag

Er wordt een slijtlaag aangebracht. Beide wegen zijn dan afgesloten. Er is geen omleidingsroute. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden. Omwonenden zijn per brief over de werkzaamheden geïnformeerd.

Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten