Pak de tijdmachine naar jouw volgende stedentip‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Beste Vakantieganger, 

Op stedentrip met het vliegtuig? Met een tijdmachine zul je bedoelen! Europa barst van de steden waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Wanneer je door de doolhoven van straatjes, langs imposante kathedralen en over sfeervolle pleinen slentert, voert elke voetstap je dieper de geschiedenis in. Je voelt en ervaart direct hoe het leven hier eeuwen geleden geweest moet zijn. In welke prachtige stad start jij jouw reis naar een ander tijdperk?

ALLE STEDENTRIPS

Op tijdreis naar…

Athene

Athene

In Athene komen de mythes en legendes van de klassieke oudheid tot leven. Verken de oude Agora, bezoek het indrukwekkende Parthenon op de Akropolis en pak een terrasje in de sfeervolle oude wijk Plaka.

NAAR ATHENE
Lissabon

Lissabon

Het ene moment shop je in de hipste winkelstraten, het andere moment slenter je over geplaveide straatjes, langs kleurrijke panden en eeuwenoude kastelen. Een ritje in de iconische tram kan niet ontbreken!

NAAR LISSABON
Rome

Rome

De tijdmachine draait overuren, want jij gaat 2700+ jaar terug in de tijd. Ontdek het Colosseum, het Forum Romanum, wel 900 kerken en ontmoet de paus in Vaticaanstad. Bonus: in Italië kun je héérlijk eten.

NAAR ROME
Praag

Praag

Moderne sferen combineren met middeleeuwse magie? Praag wacht op je! In de stad vind je meer dan 100 oude torens, talloze charmante pleinen, een mysterieus kasteel, én de beroemde Astronomische Klok.

NAAR PRAAG
Dubrovnik

Dubrovnik

Deze Kroatische stad was al vaak decor voor films en series. Logisch, want binnen de stadsmuren, tussen de forten en paleizen, waan je je direct in een andere eeuw. Even afkoelen? Een duik in zee is zó gemaakt!

NAAR DUBROVNIK
Qatar

Luxe in het Midden-Oosten: Doha, Qatar

Doha is dé bruisende, nieuwe hotspot voor een luxe stedentrip. De hoofdstad van Qatar is modern, maar zit ook vol charme. En er is van alles te doen: van avontuurlijke woestijnsafari’s tot cocktails drinken bij een rooftopbar, en van dansen bij hippe beachclubs tot shoppen in luxe winkelcentra. Wanneer ga jij deze upcoming bestemming ontdekken?

ONTDEK QATAR

D-reizen

Privacy statement

Profiel wijzigen

Pauzeren Afmelden

Contact

Volg ons