7 januari 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Vacature portal
image
Samsung richt nieuwe jongerencampagne op samen zijn
Samen is het sleutelwoord van de nieuwe jongerencampagne van Samsung. De campagne toont aan dat als je creativiteit deelt, je het naar een nog hoger niveau tilt.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Plus: gezond het nieuwe jaar in
Met deze campagne geeft Plus als zelfverklaarde ‘Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland’ tips om gezondere en bewustere keuzes te maken en inspireert met gezonde producten en recepten.
lees verder
twitter facebook linkedin
Laatste kans... Deadline SAN Jaarboek naar 21 januari uitgesteld!
[advertorial] Nieuwe jaar, nieuwe kansen en die beginnen bij de SAN. Twijfelde je nog? Had je te weinig tijd? Hierbij de mogelijkheid om alsnog jouw prachtige werk te tonen in het SAN Jaarboek. Want je hebt tot en met 21 januari om je campagne(s) in te sturen. Dan kan de grootste MarCom vakjury van Nederland zich ook buigen over jouw werk. Dat wil je toch niet missen.
image
[Mijn Marketing] Akram Bouadli
Akram Bouadli is Global Marketing Director bij Keune Haircosmetics: ‘We hebben een onwijs ondernemende club opgebouwd met gretige, enthousiaste marketeers die door het vuur gaan voor elkaar.’
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Domino's en DVS lanceren plantaardige pizza
Vanaf nu is de plantaardige Vegeroni pizza verkrijgbaar bij 's werelds grootste pizzaketen Domino's, die de klassieker in samenwerking met De Vegetarische Slager ontwikkelde.
lees verder
twitter facebook linkedin
Waarom kiezen voor marketing fulfilment?
[advertorial] Waarom zou je marketing campagnes uitbesteden, wat zijn de voordelen en waar moet je op letten? Met een handige checklist maak je direct inzichtelijk of marketing fulfilment ook voor jouw bedrijf interessant is.
image
[marketeer 161] Janne van den Tweel - marketing coördinator bij QWIC
In deel 161 van onze successerie [marketeer] spreken we Janne van den Tweel, verantwoordelijk voor het merk QWIC: maker van premium e-bikes. 'Mijn focus wordt in 2022 vooral meer merkbekendheid in Duitsland.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Niels Grevenstuk naar ATPI
Niels Grevenstuk (47) is gestart als Commercial Head of Global Sports Business bij ATPI Sports Events. Hij heeft een ruime ervaring in de sport & event sector en werkte eerder voor AFC Ajax als Head of International Brand Partnerships en daarvoor bij Heineken International als Global Sponsorship Manager.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wint jouw webwinkel een Shopping Award publieksprijs?
[advertorial] Voor de Shopping Awards 2022 kan je jouw webwinkel aanmelden in één van de 40 categorieën. Wie weet win jij wel in de categorie: wonen, camera's, verzekeringen, fietsen, bouwmarkten, opticiens of modewarenhuizen. Bekijk de site van de Shopping Awards voor alle categorieën.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.