26/12/19
Tilbageblik
Året der gik 2019
Et af de store højdepunkter i Skallerup i løbet af året var vores 70 års jubilæum d. 15. maj. En stor dag, som blev fejret med taler og 7 meter lagkage på Torvet. I dagens anledning havde vi produceret et nyt årskrus samt en lille folder med begivenheder i Skallerup igennem årenes løb. Omkring 300 gæster fra nær og fjern lagde vejen forbi for at fejre dagen med os i det smukke solskinsvejr ☀️
Et andet højdepunkt i 2019 var åbningen af vores helt nye hustype - spahus F18 🥳

Efter stigende efterspørgsel på både flere og større ferieboliger har vi udvidet kapaciteten med 3 store spahuse på 247 kvadratmeter til 18 personer. Husene er indrettet med tre værelsesfløje med hver to værelser og badeværelse, hvoraf det ene badeværelse er udstyret med en spa til 7 personer. 

Den 1. december 2019 flyttede de første gæster ind, og det samlede antal ferieboliger lyder nu på 285.
Af andre tiltag i året 2019 kan nævnes Hundehaven. Ønsket om en legeplads for vores firbenede venner har længe stået på gæsternes ønskeliste, og i foråret kunne vi endelig åbne op for denne nye aktivitet, hvor hunden kan løbe frit og prøve agilityredskaber 🐶
I sommers fik vores store udendørs legeplads syd for centerbygningen desuden et løft. Vi fik blandt andet to nye hoppepuder, nye rutsjebaner og vippedyr, et legehus m.m. Derudover har vi installeret 4 hængekøjer, hvis man skulle trænge til et hvil under legen. 
Galleriet
"Overset gourmetoplevelse i feriecenter"
Nordjyske.dk
I NORDJYSKE kunne man den 23. december 2019 læse om madanmeldernes tilbageblik på 2019, hvor blandt andet Galleriet blev nævnt. 

NORDJYSKE's madanmeldere var på besøg i Galleriet primo 2019, hvor vi fik en flot anmeldelse. Her fik vi 4 stensikre gafler, som bevidner, at vi udover familievenlig mad, også kan tilbyde en gastronomisk oplevelse på højt niveau. 
 
"Umiddelbart er et feriecenter med badeland, bowlingbaner og takeaway pizza sjældent et sted, hvor man kan tillade sig at forvente en madoplevelse af høj kvalitet - men sådan én kan man faktisk få på Skallerup Seaside Resort"
 

Galleriet er et separat afsnit for voksne i Restauranten, hvor du kan få en  en spændende smagsoplevelse og en ­vinmenu, som passer til.
Læs anmeldelsen her
Ophold
Skal I holde familiefest i 2020? 

En fest i familien er en ganske særlig anledning, der fortjener ganske særlige rammer, uanset det er mormors runde fødselsdag eller anden familiekomsammen. Book ét eller flere feriehuse inkl. forplejning og nyd en weekend med aktiviteter for hele familien.

 Ring og hør nærmere vedrørende en anderledes familiefest på tlf.: +45 9924 8400.


Priseksempel
14 voksne og 6 børn
fra 
DKK 25.005
Læs mere her
Du og din familie ønskes et godt nytår!
Konkurrence
Vinder af nyhedsbrevkonkurrence 
Stort tillykke til Susanne Nielsen som blev vinderen i vores nyhedsbrevkonkurrence. Susanne kan se frem til at modtage entrebilletter til Romulus - spa og wellness for 2 personer. Næste vinder udtrækkes den  1. april 2020 og får direkte besked.

OBS: Så længe du modtager vores nyhedsbrev, deltager du helt automatisk i konkurrencen.
Følg os på de sociale medier
Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn
Website
Email
Hvis du ønsker at afmelde Skallerup Posten og din automatiske deltagelse i konkurrencer, kan du gøre det her:
Afmeld nyhedsbrev »

Opdater din profil »

Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej 21
Hjørring 9800
Denmark

Add us to your address book


Copyright © 2019 Skallerup Seaside Resort, All rights reserved.