Tilmeld dig Ladywalk og vind et gavekort fra Like ANNA

Tilmeldingen til Ladywalk 2023 er åben. Hvis du tilmelder dig inden den 1. november, kan du vinde en gavekode på kr. 400 fra Like ANNA. Hvis du allerede er tilmeldt, er du selvfølgelig automatisk med i lodtrækningen.

Pris pr. person er 170 kr. til og med den 24. april 2023.

Se hvad du kan købe hos Like ANNA
Tilmeld dig her

Hvorfor er det sundt at gå?

En gåtur ved havet, i skoven eller i den lokale park kan på mirakuløs vis vende en dårlig dag til det bedre og give ny energi. Kombinationen af at komme ud i naturen sammen med andre og samtidig bruge kroppen, er en rigtig god opskrift på, hvordan du kan styrke din sundhed og trivsel

Hvilke fordele er der ved at gå? Overlæge og professor Bente Klarlund Pedersen giver svar på, hvad gåture gør ved kroppen og sindet.

Lyt til overlæge og professor Bente Klarlund Pedersen

Tilmeld et superhold til Ladwalk

Kan I samle et hold på mindst 25 personer, tilbyder vi jer, at I kan tilmelde jer som et superhold. For at oprette et superhold skal I blot ringe til Ladywalk’s kontor på tlf. 29 10 65 72.

I skal have en administrator for holdet. Administratoren får sendt et tilmeldingslink på mail. Linket sendes ud til alle de kvinder, der skal inviteres med på holdet.

Herefter har alle, der har modtaget tilmeldingslinket, mulighed for at gå ind og melde sig selv på jeres superhold. Superhold findes enten med samlet betaling eller egenbetaling.

Læs mere om superhold her

Følg os på Facebook og Instagram

Facebook
Instagram
Copyright © 2017 ladywalk@ladywalk.dk. All rights reserved.

Ønsker du at ændre, hvordan du modtager mails fra Ladywalk?
Du kan 
opdatere din profil eller afmelde nyhedsbrevet.






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ladywalk@ladywalk.dk · Gunnar Clausens Vej 68 · Viby J 8260 · Denmark