Cadeaus voor lang vermaak!

Wat een heftige week, een volledige lockdown. Vlak voor kerst. Alles is anders dit jaar en daar zullen we het helaas mee moeten doen. Laten we er het beste van maken met de feestdagen én daarna!

Zoek je nog cadeautips? Lees dan gauw verder want wij delen hier de perfecte cadeaus voor onder de boom die heel geschikt zijn om kinderen ook in de weken na de kerstvakantie bezig te houden, als de kinderopvang en scholen nog dicht zijn.
 

Tiptoi

Ken jij tiptoi al? Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als je kind met de speciale stift op een afbeelding of tekst in het boek 'tipt', klinken er bijbehorende geluiden, verhaaltjes of muziek. Heel interactief dus. Er zijn verschillende boeken met allerlei thema’s zoals boerderij, mijn lichaam, wereldatlas en zelfs een boek om Engels te leren. Zo zijn er al thema’s voor kinderen vanaf 3 jaar en boeken voor kinderen vanaf 8 jaar. 

 

Bestel hier

 

Osmo: educatief speelgoed voor de iPad

Schermtijd én ook echt actief leren? Dat klinkt te goed om waar te zijn. En toch is het OSMO gelukt. Met OSMO krijg je de opdrachten via de iPad maar ben je zelf actief bezig. Een handige tip in de aankomende periode waarin thuisscholing weer de norm is. OSMO is al super leuk vanaf 5 jaar en met verschillende soorten spellen geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Er is zelfs een module om te leren coderen/programmeren! 

 

Bestel hier

Ik Leer Lezen

Spelenderwijs woordjes spellen en leren lezen? Dat kan met het spel Ik Leer Lezen. Er zijn in totaal 90 opdrachten op 3 verschillende niveaus: woordjes naleggen, begin- eind- en tussenletters zoeken, woordjes spellen. Kinderen kunnen zelfstandig oefenen. En er is ook een variant met Ik Leer Rekenen!

Bestel hier

Zelf een windmolen maken

Houdt je kind van proefjes doen, dingen ontdekken of zelf dingen maken? Dan zijn de producten van Science4You perfect. Zo kun je zelf een windmolen of kristallen maken of zelfs je eigen parfum ontwikkelen. Science4You heeft wel tientallen DIY-pakketten dus grote kans dat er ook een thema tussen zit waar jouw kind blij van wordt. 

Bestel hier

De producten in deze nieuwsbrief hebben een affiliatelink. Dit betekent dat als je via deze link het product aanschaft, Ouders Online daar een percentage commissie over ontvangt. Jij merkt daar niets van en betaalt daar niet meer voor. De verkoper, zoals bol.com, betaalt de commissie. 

Hele fijne feestdagen!

Privacyverklaring

© Ouders Online 2020

Deze mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com, klik hier om je af te melden.