Tip: leuke zomerreizen naar Zuid-Afrika bij Riksja Travel

1 month ago


Text only:

Je reist in 2 weken langs de highlights. | Webversie

Krijg een walvissentocht van ons bij onze zomerreis

Speciaal voor de zomer hebben we een tweeweekse reis uitgestippeld, waarbij je met je eigen huurauto de hoogtepunten van het land ontdekt, maar wel de zomerdrukte vermijdt. Je gaat op safari, proeft wijn, spot walvissen en beklimt de Tafelberg. En als je reist in juli, augustus of september, dan krijg je de walvissentocht bij Hermanus van ons cadeau!

Bekijk onze zomerspecial Of bekijk alle autoreizen

Liever je eigen reis bouwen? Bekijk onze bouwstenen!

1. Jo'burg en Krugerpark

Bouwstenen: Big Five, lodges en kampvuren 

Naast het Krugerpark kent Zuid-Afrika tal van wildparken en privéreservaten, elk met zijn eigen charme. We hebben de parken geselecteerd waar je het echte safarigevoel krijgt met de juiste prijs en beleving. Bekijk hier de bouwstenen.

2. Koninkrijken, Drakensbergen

Bouwstenen: groene heuvels en bergdorpen

Trek met een herder te paard langs dorpjes met strohutten in Lesotho, bedwing de haarspeldbochten van de Sani Pass of hike door de Drakensbergen met oneindige vergezichten.
Bekijk hier de bouwstenen.

3. Tafelberg en Tuinroute

Bouwstenen: wijnen, walvissen en strand

Rijd één van de bekendste routes ter wereld: de Tuinroute. Snuif cultuur op Robbeneiland, zie walvissen zwemmen in Hermanus, drink wijn en bewandel de indrukwekkende Tafelberg in Kaapstad. Bekijk hier de bouwstenen

Judith: “De selfdrive door het Krugerpark vond ik een van de hoogtepunten van mijn reis. Echt heel spannend om zelf op zoek te gaan naar het wild. Je weet nooit wat je na de volgende bocht tegen komt. Euforisch gevoel als je na een paar impala’s opeens oog in oog staat met een olifantenkudde midden op de weg!”

Bekijk alle bouwstenen

Riksja Zuid-Afrika brengt je verder

Door middel van onze Zuid-Afrika reizen (bouwstenen) , korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze Zuid-Afrika rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past.

Vraag een offerte aan

Je ontvangt deze mailing van een Zuid-Afrika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je emailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op afmelden.


Tsjechie.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019