Tips og tricks til dig + oplevelser for hele familien i efterårsferien!

1 year ago
  • Html
  • Text
Har du problemer med at se nyhedsbrevet, klik her
UDVALGT   UNDERHOLDNING  TIL  DIG
.
Tag på et magisk og uforglemmeligt eventyr i en kæmpestor pære i Efterårsferien!
Tag med på efterårsferiens STØRSTE eventyr i biografen, når DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE får premiere d. 12. oktober over hele landet.
Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i Solby – en hyggelig havneby hvor alt ånder fred og lykke, indtil byens elskede borgmester J.B. en dag forsvinder.
Viceborgmesteren Kvist pønser på at overtage borgmesterkæden og henlægge Solby i evig skygge, men på en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra J.B., der skriver, at han er strandet på Den Mystiske Ø. I flaskeposten ligger også et lille bitte frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i den sejler Sebastian og Mitcho ud for at hente J.B. hjem til Solby.
DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE er en original dansk animationsfilm, der tager publikum ved hånden og tager dem på en magisk og uforglemmelig rejse mod den Mystiske Ø – en rejse, der bl.a. byder på pirater, en meget stor sødrage og en meget lille – og meget kolerisk – politiker.
Populære stemmer og unik instruktør-trio
Publikum kan glæde sig til at opleve stemmer fra en perlerække af populære skuespillere som Peter Frödin, Søren Pilmark, Henrik Kofoed, Jakob Oftebro, Bjarne Henriksen, Peter Plaugborg, Peter Aude og de to purunge talenter Alfred Bjerre Larsen og Liva Elvira Magnussen i hovedrollerne som hhv. Sebastian og Mitcho.
DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE HAR PREMIERE OVER HELE LANDET D. 12. OKTOBER.
KØB BILLETTER    >

.
MY LITTLE PONY-MAGI
My Little Pony-fans kan glæde sig til at se “Mane 6” på eventyr i biograferne hele efterårsferien.
My Little Pony Filmen er sjov, spændende og fyldt med god musik.
KØB BILLET  >
.
Eventyrteateret
Ta’ familien med i Tivoli og oplev Eventyrteatrets familiemusical ”Kongen og Tiggertøsen”.
I efterårsferien giver teaterbilletten fri adgang til Halloween i Tivoli.
KØB BILLET     >
.
.
Sådan udhuler du græskar​​​​​​​
Byd uhyggen velkommen med flotte udskårne græskar.
LÆS MERE       >
.
Lav smykker af perler​​​​​​​
Smyk ørerne med de fineste blomster og kirsebær syede i perler, i de helt rigtigt friske sommerfarver.
LÆS MERE    >
.
Divaer indtager Tivoli
Divaer i Glas er en musikalsk fortælling om Tivoli Varietéen i Glassalen, fortalt gennem en række legendariske sangerinder fra hele verden.
KØB BILLET           >
.
.
Tag Flipp med på efterårsferie
Skal du på efterårsferie? Lad Flipp stå for underholdningen. Download Flipp og få adgang til mere end 40 blade i en app for kun 99 kr./mdr. Prøv 1. måned gratis.
PRØV FLIPP >
.
Sådan laver du smokey eyes​​​​​​​
Intet siger fest, som smokey eyes! Men hvordan lægger du makeuppen, der gør dine øjne dragende? EUROWOMAN giver dig 8 trin til de perfekte smokey eyes.
LÆS MERE     >
.
Shop amok - spar op til 70%
Normalt er det kun for vores abonnenter, men fordi du er ven af huset, vil vi gerne forkæle dig med ekstra store rabatter på fordelsshoppen. Hjælp os med at gøre plads til nye efterårsvarer og spar op til 70 % på en masse lækre varer. Tilbuddene gælder til og med søndag den 15. oktober. Log ind med denne kode: 6753817
SE ALLE VARER    >

.
Du modtager denne mail, med forslag til gode oplevelser og produkter, fordi du har tilmeldt dig Egmont Koncernens fælles nyhedsbrev. Tilmeldingen er ofte foretaget via en konkurrence på vores websites, Facebook eller øvrige aktiviteter.
Egmont koncernen består blandt andre af Nordisk Film, Billetlugen, GoGift og Egmont Publishing.
Du kan når som helst afmelde dig dette nyhedsbrev ved at klikke afmeld

Share this newsletter on

© 2019