Tips over actuele fiscale wet- en regelgeving en BTW kwesties

3 years ago


Text only:

Nextens Academy biedt u een optimale balans tussen theorie en toepassing
 

Beste heer, mevrouw,


Hoe gaat u om met risico management en de nieuwe regelgeving omtrent anti-fraudebeleid en gegevensbescherming?
Hoe speelt uw organisatie in op alle veranderingen met betrekking tot de BTW en welke acties moeten de komende tijd op de agenda staan?


De kennis-evenementen van Nextens Academy helpen u met deze vragen. Nextens Academy biedt u actuele cases en tips and tricks zodat u de theorie de volgende dag direct kan toepassen.Wetgeving & Controle
Hoe blijft u in control met de veelheid van jurisprudentie en regelgeving die over u wordt uitgestort?
Leer om te gaan met privacywetgeving, meldplicht datalekken en informatieveiligheid. En wat u moet weten over de actualiteiten rondom fiscale boetes en bezwaarschriften.

Actuele BTW-kwesties
Denk aan praktische zaken als het beperken van risico’s, nieuwe regels en mogelijkheden voor ondernemers om BTW te besparen.
Experts gaan met u in op BTW vanuit wetgeving, praktijkvoorbeelden maar ook de internationale harmonisering en moderne vormen van ondernemerschap, financiering en media.
Bekijk alle seminar thema’s van 2016:
klik hier voor het overzicht.


Zeker zijn van uw PE uren voor 2016?
Dat kan met het Nextens Academy PE pakket! U heeft keuze uit twee pakketten: 30 PE uren te behalen in 5 seminars of 60 PE uren te behalen in 10 seminars. Bekijk de aantrekkelijke prijs hier.


 
 
Kunt u niet, of spreekt dit onderwerp u niet aan? U kunt zich afmelden voor de verdere berichtgeving over dit congres. Hier klikken volstaat.
Wilt u geen aanbiedingen van Reed Business Events meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich met één klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt.

Subsidietotaal.nl

Categories: Business goods Financially Consumer Government
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019