60-30-10 princippet, får mere ud af dit skrivebord og entre, og find ting der er kunst i sig selv.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
4 indretningstips til bedre indretningen af dit hjem

Lær, hvordan du bruger 60-30-10 princippet til at få en mere afbalanceret indretning. Læs, hvordan du kan få mere ud af dit skrivebord og din entre. Og få at vide hvorfor du skal købe ting, der er kunst i sig selv.
Sådan bruger du 60-30-10 reglen i din indretning

60-30-10 reglen er en klassisk metode til at få balance i din indretning. Reglen siger at farverne i din indretning skal bestå af en dominerende farve, som fylder 60% og en sekundær farve eller tekstur, som fylder 30%. De sidste 10% udfyldes af en accent farve. En måde at tænke reglen ind i dit hjem er at bruge procenterne således:
- 60%: Vægge, tæpper, sofaer, store fundamentale ting i din indretning.
- 30%: Gardiner, malede møbler og mindre fundamentale ting i din indretning.
- 10%: Puder, dekorativt tilbehør eller kunst.

På den måde slipper du for eventuelle frustrationer og hovedpiner over, hvordan du får en smuk, afbalanceret indretning af dit hjem.
Skrivebordet er mere end en arbejdsstation

Hvis du har brug for en arbejdsstation derhjemme, så vælg et skrivebord, der både har plads nok til lidt opbevaring og samtidig ser super smukt ud, når du ikke bruger det.

På den måde tilføjer du både smukt design til dit hjemmekontor, som bidrager til din indretning. Men ved valg af det rigtige skrivebord og kontor accessories i forskellige udtryk har du samtidig praktisk og smuk organisering – det hjælper dig godt igennem arbejdet.

Hvis du vælger Skagerak Georg og Nomad får du f.eks. minimalistisk, nordisk design med tilhørende smarte kontorartikler, så skrivebordsrodet let gemmes af vejen.

Gør din entre indbydende

Entréen er det første, der byder dig velkommen, når du kommer hjem, og det første dine gæster ser, når de besøger dig.

Selvom entreen ikke er et af de rum, vi opholder os mest i, er det en god idé at give rummet lidt kærlighed og få sat skik på det. Så vil du hurtigt føle dig hjemme og komfortabel, så snart du træder ind i hjemmet.

Og sørg for at der er knager til alt overtøjet, en skoreol eller skostativ til skoene samt hylder eller kasser til de overflødige ting. Så har alt en plads, hvor det hører til, og der vil være mere styr på din indretning.

Find ting der er et stykke kunst i sig selv

Når du skal ud og købe ting til dit hjem, så gå efter ting der har lidt kant og et unikt udtryk over sig. Så kan du gøre hver lille ting til et stykke kunst i sig selv og give dine rum særpræg og personlighed.

F.eks. kan de skønne Wiinblad vaser gøre noget ekstra for både dine blomster og reolen eller hylden, de står på, som en klassisk hvid vase ikke kan på samme måde. .

Med venlig hilsen

Fog Bolig & Designhus
Nørgaardsvej 3 - 2800 Kongens Lyngby


Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.
Bemærk venligst at varer, der markedsføres for Fog Bolig & Designhus, i mange tilfælde ikke føres i Fog Trælast & Byggecenter.
Vores webshop er e-mærket for din skyld
✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling

 

Klik og læs mere på www.emaerket.dk
Facebook
 
Linkedin
 
Instagram
 
Wordpress
 
Website
 
Du modtager denne email fordi du har subscribet til Fog Bolig & Designhus.
Du kan til enhver tid opdatere dine præferencer.
Ønsker du ikke længere at modtage vores tilbudsmails?
  Klik her for at afmelde dig

Fog Bolig & Designhus, Nørgaardsvej 3, 2800 Lyngby, Denmark