Tips van Facebook fans | Nieuwe babykamer inspiratie | De laatste blogs

4 years ago
  • Html
  • Text
 
 
 
Maak kans op leuke nijntje Milestone Cards! | Webversie
Ga direct naar
Beursinformatie »
Winnen & fun »
Blogs »
 
 
BEURSINFORMATIE
In deze nieuwsbrief geven we je tips (of liever gezegd, geeft een van onze Facebook fans je een goeie tip) over hoe je je kindje kennis kan laten maken met je huisdier en maak je kans op het winnen van leuke nijntje Milestone Cards.
Daarnaast vertelt Jorieke Borzek van Ekoplaza je over biologische babyvoeding, geven we je inspiratie voor je babykamer en nemen onze bloggers je weer mee in hun wereld.
 

Tips van onze fans Huisdieren en een baby

Dat huisdieren positieve invloed hebben op de ontwikkeling van kinderen is algemeen bekend en het is een onderwerp waar de laatste jaren steeds meer aandacht voor is ontstaan. Het zou je kindje nuttige vaardigheden bij kunnen brengen en ook zou het goed zijn voor het zelfvertrouwen en weerbaarheid. Allemaal mooi mee genomen dus. Maar wat doe je met je pasgeboren baby en je huisdier? Hoe laat je ze kennismaken? Dat vroegen wij op onze Facebookpagina en kregen leuke en praktische tips! O.a. deze tip van Marinda:
Wil je alle tips lezen? Kijk dan op onze Facebookpagina facebook.com/negenmaandenbeurs.

In beeld: babykamers

Tijdens de Negenmaandenbeurs kon je voldoende inspiratie opdoen in de Babykamer Inspiratiezone ingericht door Babypark
Ben je vergeten hoe het er uit zag of heb je ze misschien helemaal gemist? Geen probleem! We hebben een overzicht voor je gemaakt »
Wil je nog meer inspiratie? Op de Pinterest pagina van Babystuf vind je meer dan genoeg.

Biologische babyvoeding

Ekoplaza was afgelopen editie te gast op het Puur Baby plaza. Ze gaven bezoekers leuke en handige tips voor het maken van biologische babyvoeding. Een deel van deze tips hebben we vastgelegd in een item van NegenmaandenbeursTV.
Ben je benieuwd? Bekijk het Ekoplaza item »
 
WINNEN & FUN

Maak kans op leuke nijntje Milestonecards!

Met de Milestone cards kun je alle eerste keren van je baby vastleggen op een originele manier. In het doosje zitten 30 fotokaarten met hoogte punten zoals één week oud, twee weken oud, eerste keer rollen en eerste woordjes. Wil jij kans maken op een set Milestone Cards? Kijk dan snel op onze Facebookpagina.
 
BLOGS

Waarom Nederlandse baby’s blijer zijn dan Amerikaanse

Trendwatcher Carola Siksma-Ruiters

Er is een interessant onderzoek gepubliceerd in de European Journal of Development Psychology, over de ontwikkeling van Amerikaanse baby's versus Nederlandse baby's. Uit dit onderzoek blijkt namelijk dat Nederlandse baby's vrolijker zijn en gemakkelijker te kalmeren in de tweede helft van het eerste jaar. Aan de andere kant zijn Amerikaanse kinderen actiever en meer vocaal ingesteld.
Lees meer »

In de 3e versnelling

Achter de schermen: Inés, Negenmaandenbeurs

In de periode voor en tijdens de beurs staan we met het hele team in de 5e versnelling. Lange dagen en hard werken, maar afgelopen tijd had ik er geen probleem mee om even terug te schakelen naar de 3e. Heerlijk!
Lees meer »
Blijf altijd op de hoogte
Volg ons op
Jouw aanbiedingen
Wijzig je gegevens
Afmelden
Negenmaandenbeurs
Europaplein 2-22
1078 GZ Amsterdam
Contactgegevens
Disclaimer
Deze aanbiedingen nieuwsbrief wordt automatisch verstuurd. Een reply op deze nieuwsbrief of een e-mailbericht naar dit e-mailadres is niet mogelijk.  

 
 
 

Share this newsletter on

© 2019