Bekijk online

22 juni 2021
 banner banner
Tien tips voor een succesvolle lokale herstelaanpak

Met het openen van de maatschappij staat de volgende uitdaging op de agenda: de lokale economie helpen herstellen. Deze checklist biedt handvatten daarbij.

Lees meer
 
Openbare ruimte op anderhalve meter na richting normaal

Het openbare leven kan vanaf zaterdag terug naar normaal op anderhalve na, of bijna dan. Er schuilen wel wat addertjes onder het gras bij de nieuwste versoepelingen.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Advertorial
Allround Projectmanager Gemeente Berkelland
Wil jij een bijdrage leveren aan projecten en processen in het ruimtelijk domein, sociaal domein of gericht op bedrijfsvoering? De gemeente Berkelland is op zoek naar een Allround Projectmanager voor 1 jaar voor 36 uur per week, met de intentie tot vast dienstverband.
Klik hier voor meer informatie
Gemeente_20210622_adv_Berkelland
 
Buiten schoonhouden: 9 praktijkvoorbeelden

De paden op, de lanen in: het buitenseizoen komt op dreef. Helaas betekent veel mensen op de been vaak ook nog veel zwerfafval. Gemeenten binden de strijd aan met die slingerende troep.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Nieuwe streep door resultaatgerichte ondersteuning

Na huishoudelijke hulp moet ook individuele begeleiding binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning in uren worden toegekend en niet op basis van resultaat.

Lees meer
Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedIn
Advertorial
AI-assistent verbetert interactie burger met gemeente
Centric integreert kunstmatige intelligentie in diensten voor de publieke sector. Dit zal de interactie en communicatie van burgers met hun gemeente verbeteren. Dankzij de toevoeging van Amelia aan de eDiensten worden burgers straks 24/7 bijgestaan door deze digitale assistent.
Klik hier voor meer info
Gemeente_20210622_adv_Centric
 
Overheden gezamenlijk aan zet bij asiel en integratie
Lees meer
 
Opnieuw meer medewerkers, vaker psychische klachten
Lees meer
 
Advertorial
Blog - Newton, Bonaparte en Da Vinci ontwikkelen iBurgerzaken
Drie ontwikkelteams houden zich bezig met nieuwe functionaliteiten voor iBurgerzaken: Newton, Bonaparte en Da Vinci. Hoe ziet hun werk eruit? Michelle Meekes, product owner bij PinkRoccade Publiekszaken, vertelt meer in deze blog.
Klik hier voor meer info
 
Opinie - Geen vertrouwen in politici
Lees meer
 
Advertorial
BOA Masterclass - Visie Handhaving Openbare Ruimte 2025
14 september 2021 | 9.00 - 12.45 uur | Veenendaal
Gemeenten waren, voordat de coronacrisis toesloeg, volop bezig met de ontwikkeling en professionalisering van handhavingsteams. Pak dit weer op!
Onder begeleiding van Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) verkent u hoe te komen tot zelfstandige en zelfbewuste handhavingsteams.
Meer informatie
 

Uitschrijven