FietsActief - ontdek nieuwe paden
De Greidhoek

De Greidhoek

Groene hart van Friesland: nu in de Streekgids bij FietsActief 4. Bestel HIER
 

Zadelpijn? Rugpijn? De Fietserbond maakte een digitale uitgave met tips hiertegen, en tips voor de afstelling van je zadel en stuur. Doe er je voordeel mee en vraag het aan. Direct meer weten? Op fietsactief.nl vind je ook volop tips zoals in het dossier ideale zithouding op de fiets en in dit artikel over tips tegen zadelpijn. Een comfortabel fietsweekend gewenst!

FietsActief
Check jij de zonkracht voor je opstapt?

Er is genoeg om aan te denken als je gaat fietsen: de route, eten, drinken, de juiste kleding, bandenspanning en zo meer. Meestal bekijk je ook wat het weer gaat doen. Maar check je ook de zonkracht? 

FietsActief
Proefrit: Giant Anytour E+ 3

In iedere editie van FietsActief testen we in de rubriek Proefrit een aantal fietsen. Dit is de Giant Anytour E+ 3 e-bike, een urban fiets met avontuurlijke onderdelen, zoals een heuse dropperpost. 

FietsActief
E-bike fietsvakantie? Fietsexpert Roel Peerenboom geeft tips

Hoe ga je goed voorbereid met de e-bike op fietsvakantie? Roel Peerenboom, die een fietsenwinkel heeft en zijn kennis deelt op het YouTube-kanaal RoelPeerenboomTV, geeft tips. 

FietsActief
advertorial
VAUDE lanceert RETHINK

Ontdek de duurzame revolutie bij VAUDE! Het merk introduceert RETHINK: innovatieve, recyclebare outdoor producten. Elk item is doordacht ontworpen voor maximale recyclebaarheid, zonder de functionaliteit te verliezen. Ga groen en ga voor RETHINK!

FietsActief
Ontvang de Donrox Ride F511 fietspomp én bijpassende opbergtas als welkomstcadeau!

Fietsen wordt nog leuker met FietsActief! Laat je verrassen door nieuwe plekken, prachtige routes en handige tips voor onderweg. Neem nu een abonnement op FietsActief voor slechts € 84,95 en ontvang de handige Donrox Ride F511 fietspomp + bijpassende opbergtas t.w.v. € 114,90. Superhandig voor thuis én onderweg! 

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Instagram FietsActief - Facebook
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden