Tips voor tekstrichting in Word

1 month ago


Text only:

webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 26 april 2019Tips voor tekstrichting in WordStandaard typ je in Word horizontaal, van links naar rechts. Wel zo logisch. Maar het kan zijn dat je de tekstrichting wilt veranderen, om op die manier meer invloed uit te oefenen op de opmaak van een pagina. Gerard Lodder laat je in deze video-workshop zien wat je opties daarvoor zijn in Word 2016. 


 

Review: Motorola Moto G7Zoek je een goede smartphone voor een lage prijs, dan zijn modellen van Motorola vaak aantrekkelijk. De Motorola Moto G7 is de jongste telg. Voor 250 euro haal je daarmee een heel degelijk toestel in huis, met een premium uitstraling. Meer weten? Lees hier de volledige review.


 

Nieuwe gaming-laptops van ROG

 Met de komst van de 20-series grafische kaarten van NVIDIA komen ook nieuwe gaming-laptops uit die beschikken over de nieuwe en aanzienlijk krachtigere generatie GPU’s. Bij ROG zijn dat de Strix SCAR II GV504GW en GV704GW, respectievelijk het 15”- en 17”-model van de SCAR II-lijn, een naam die bij veel gamers synoniem is voor machines met een stijlvol uiterlijk, prestaties van de bovenste plank en ongeëvenaarde bouwkwaliteit.
Gerrard Street: Koptelefoon op abonnementsbasis aan tweede generatie toeAan hoogwaardig geluid hangt dikwijls een even hoge prijs. Het Nederlandse Gerrard Street bedacht dan ook een koptelefoon die je op abonnementsbasis in bruikleen hebt. Hier bestaan nu twee nieuwe versies van, waaronder een draadloze variant.
Lees verder ...


Huismerk-inkt werkt niet meer op HP-printers door firmware-updateBezitters van bepaalde HP-printers merken op dat hun huismerk-cartridges ineens niet meer werken. Dit nadat door HP een nieuwe firmware-update voor de apparaten is uitgerold, zo meldt inkt-webshop 123inkt.nl.
Lees verder ...


Oogjes open*, snaveltjes toe: Fabeltjeskrant terug (op Netflix)Bij Computer Idee zijn we altijd wel te porren voor een stukje jeugdsentiment. Van het nieuws dat we vanaf nu weer naar De Fabeltjeskrant kunnen kijken maakt ons hart een sprongetje: hatsekidee!
Lees verder ...


Gerucht: AirPods 3 nog in 2019Hoewel de tweede generatie AirPods – door Apple gewoon ‘De nieuwe AirPods’ genoemd – pas net een maand verkrijgbaar is, draait de geruchtenmachine alweer op volle toeren. Verschillende bronnen melden dat de AirPods 3 nog dit jaar zullen verschijnen.
Lees verder ...


MS Paint in Windows 10 mag toch blijvenHeugelijk nieuws voor fervente MS Paint-gebruikers, het programma blijft toch een wezenlijk onderdeel van Windows 10. Toen in 2017 bekend werd dat Microsoft de tekensoftware zou schrappen, werd er massaal gerouwd.
Lees verder ...Gratis checklist: Is jouw smartphone goed beveiligd?
  Je smartphone is misschien wel het meest persoonlijke apparaat dat je bezit. Al je sociale contact gaat via dat ene apparaat, het bevat al je foto’s, al je intieme chats... Het is niet meer dan logisch dat je je toestel zo veilig mogelijk wil houden. Met deze simpele tips doe je dat in een handomdraai!


 Heeft u een vraag aan de FAQman?Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.
Verkenner: mapweergave aanpassenU ontvangt dit e-mailbericht uit hoofde van uw aanmelding bij een van de merken van Reshift Digital
Op alle uitingen is het privacy statement van Reshift Digital van toepassing.


Computeridee.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019