+ Bakken voor Eid-al-fitr
delicious.
Ingepakt in filo
Egyptische gehaktpastei

Dit gerecht wordt ook wel Egyptische goulash genoemd. Tussen de knapperige laagjes filodeeg schuilt een geurig gebakken gehaktmengsel met baharat. 

delicious.
Lente!
32 recepten om in april te maken met seizoensproducten

De eerste groenten worden geoogst in april, maar echt een vetpot is het nog niet. Er zijn wat peultjes, kroppen sla en allerlei telgen uit de lookfamilie. Daar weet jij wel raadt mee, want met een goed delicious. recept op zak tackle jij het seizoen!

Advertorial
delicious.
Het nieuwste kookboek van Joris Bijdendijk cadeau bij delicious.

Kijk mee hoe sterrenchef Joris Bijdendijk thuis kookt voor zijn gezin. In Chez Bijdendijk leert hij je 70 Franse klassiekers maken, van bourride tot cannelés. Ontdek de Franse culinaire finesse, geïnspireerd door Escoffier en Bocuse deelt Joris zijn interpretaties van brood en patisserie tot pastei en stoofgerechten.

Dit wil je hebben:
TAART, TAART, TAART....

Taart maak je om te delen, je snijdt ‘m in zoveel stukken als er mensen rond de tafel zitten. Misschien is het daarom wel hét recept voor een feestje. Deze special edition van foodmagazine delicious. staat daarom tjokvol met de beste taartrecepten. We stapelen, vullen en versieren dat het een lieve lust is, met seizoensfruit, discodip, meringue, en hier en daar ook wat whisky of gin. Veel bakplezier gewenst!

Bestel nu deze luxe special edition in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel.

delicious.
delicious.
Glutenvrij
Tiramisu met amandelcake

De ene lekkere laag na de ander. Wie houdt er nou niet van tiramisu? Zelfs als je geen gluten eet, kun je er nu van genieten. Dit recept voor glutenvrije tiramisu met amandelcake is hartstikke Italiaans, maar vooral heel erg lekker.

delicious.
Lekkere techniek
Alles wat je moet weten voor perfecte meringue

Je kunt er prachtige vormen van maken, het op taart spuiten of door cake scheppen voor luchtigheid… We love meringue! En met deze zeven gouden regels lukt het altijd.

delicious.
Tarte flambée of toch een bonenstamp?
12 recepten met gerookte zalm: voor wie nog een half pakje heeft liggen

Gerookte zalm over na de paasdagen? Of ben je er simpelweg gek op? Met onderstaande recepten kun je wel even vooruit. Pasta, stamppot, salade, muffins en een gezonde portie hartige ontbijtjes: allemaal bevatten ze jouw geliefde gerookte zalm!

delicious.
Bakken voor Eid-al-fitr
Baklavarolletjes met pecannoten

Geniet van een feestelijk Eid-al-fitr met deze stroperige baklava vol pecannoten. Bak een grote batch zodat je kunt uitdelen! Want het einde van de vastenmaand vier je natuurlijk samen. 

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden